Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Özge Borak, babası ile yeni bir projeyi müjdeledi

Özge Borak, babası ile yeni bir projeyi müjdeledi

tarafından ker_def

Güldür Güldür Show’dan ayrıldıktan sonra İstanbullu Gelin dizisinin kadrosuna dahil olan Özge Borak, şimdilerde Show TV’de Kuaförüm Sensin isimli programı sunmaya başladı.

Televizyongazetesi/Detay – Sanatçı bir aileden gelen Özge Borak, İstanbul Şehir Tiyatroları ve İstanbul Devlet Opera ve Balesi sanatçısı olan babası Selçuk Borak ile daha önce sahneye çıkmıştı.

Hatta baba-kız, İstanbullu Gelin dizisinde de kısa bir süre birlikte oynamıştı.

Özge Borak, babası ile yeniden sahnede olmanın özlemini taşıdığını anlatan bir mesajı instagram sayfasından yazdı.

Birlikte sahneye çıktıkları bir fotoğrafı yayınlayan Borak, yeni bir projenin gelmekte olduğu mesajını da takipçileriyle paylaştı.

İşte Özge Borak’ın o paylaşımı:

Evet ne güzeldi, bir sonraki sene de güzeldi ve ne zamandır çıkmadık sahneye beraber.. Babacığım sabah bu hisle uyandım ve diyorum ki seninle birlikte sahneye çıkmayı özledim. Şu fotoğraflarda da Lüküs Hayat’tan ‘Ah Berelim’ söylüyorduk. Ne eğlenmiştik ve eğlendirmiştik. Şaşırmıştık, insanlar ayağa fırladı biz selam verirken. Sırf baba-kız sempatisinden bile bir alaka bekliyorduk ama bu kadarını beklemiyorduk doğrusu. Her sahneye çıkışımızda bu oldu. Madem öyle artık adını koyalım mı? Kendi gösterimizi hazırlamayalım mı? Mutlaka bir tören, kutlama beklemeli miyiz? Neden burada yazıyorum bunu? Artık ertelenmesin diye, her gördüğümüzde birbirimize hadi demek için. Bence anlaştık. Hadi.. ❤️ @sborak

Özge Borak, babası ile yeni bir projeyi müjdeledi 7