Ana sayfa Kadın Haberleri Özge Borak, gittiği bağ evine hayran kaldı, anlata anlata bitiremedi!

Özge Borak, gittiği bağ evine hayran kaldı, anlata anlata bitiremedi!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi/Detay – Güldür Güldür Show’dan ayrıldıktan sonra Show TV’de Kuaförüm Sensin programını sunmaya başlayan Özge Borak, bir süre önce yerini Gözde Kansu’ya devretmişti.

Borak, yaz günlerini değerlendirerek şu sıralar bol bol tatil yapmakta.

En son gittiği Bozcaada’da kaldığı bir bağ evinden fotoğrafı instagram sayfasından paylaşan Özge Borak, gittiği mekanı anlata anlata bitiremedi!

Özge Borak, bağ evinin doğal güzellikleri ve yemekleriyle ilgili ayrıntılı bilgiler verdi.

İşte ünlü oyuncunun o paylaşımı:

Sevdiklerine her an kavuşabilme şansının baki olduğu yalnızlık ne büyük lüks.. Dün bir başıma çıktığım gezimin -şimdilik- son günüydü. Son durağım Bozcaada oldu. Bir bağ evinde kaldım, ilk gördüğüm an aşık oldum eve; ki ben deniz aşığıyım, denizden erken dönüp evin tadını çıkarmak istedim hep. Öyle de yaptım ve yine gün batımının -gün doğumunu da görmeniz lazım- müthiş olduğu bir yerdeydim. Manzara, müzik, bağlar, adaçayı ve lavanta kokusu, yanımda dünya tatlısı iki bekçi – vara yoğa havlıyorlar, zavallı kirpiler en sinir oldukları-, kocaman bir bağ evi.. Ne kadar muazzam olduğunu tahmin edersiniz. Canım Oya bu harika Patiska evinde kalmama vesile olduğun için minnettarım, bağ evlerinin hepsi çok güzel. Kahvaltın zaten meşhurdu, pişilerinden, reçeline aklım kalarak döndüm yine ama sevgili Saada’yla beraber Madam Niça‘da hem kahvaltı hem akşam yemeği çok lezzetli. Yolunuz zaten açık, hep de öyle olsun. Ayrıca peynirleriyle -ki hepsini kendileri yapıyor-, etiyle, mezesiyle gözünüzü, gönlünüzü, midenizi şenlendiren, gecenizi şölene dönüştüren Maya ailesi, Selçuk ve Evrim elinize sağlık, tadı damağımda.. Hepinizle yakında görüşürüz. O bağ evi tek başına olduğu kadar kalabalıkla da şahane olur. Dediğim gibi şimdilik bu kadardı gezim ama ben durmam tabii. Yakında tekrar kaçarım bir yerlere. Artık yine yalnız mı olur, arkadaşlarla mı olur bilemem. Ama mutlaka olur.. ❤️

Özge Borak, gittiği bağ evine hayran kaldı, anlata anlata bitiremedi! 7