Ana sayfa Sosyal Medya Özge Borak’ın kaybettiği anneannesine olan benzerliği büyük dikkat çekti…

Özge Borak’ın kaybettiği anneannesine olan benzerliği büyük dikkat çekti…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Perşembe günleri malum instagram’da tbt kampanyası dikkat çeken paylaşımlara neden oluyor. Geçmişe dönük fotoğraflarını paylaşanlar arasında ünlü isimler de var. Takipçilerinin özellikle merak ettiği ve dikkatlerini çeken paylaşımlar yapıyorlar ünlü isimler. Bu isimlerden birisi de Özge Borak oldu.

Oyuncu, tbt için oldukça eski yıllara gitti. Özge Borak’ın anneannesi ile verdiği pozla yaptığı paylaşım, dikkat çekti. Zira oyuncunun bir kaç gün önce çok sevdiği anneannesini kaybettiği öğrenilmişti. Fotoğrafta Özge Borak, beyaz kıyafetler içinde ve ayağındaki kırmızı ayakkabıyla şirinlik abidesi gibi duruyor.

Takipçileri bu fotoğrafa baş sağlığı yorumları yapıyor. Çünkü Özge Borak, çok kısa bir süre önce anneannesini kaybetti. Bu nedenle tbt gününe denk gelse de aslında Borak’ın acılı bir gününe denk geldi bu fotoğraf. Özge Borak’ın fotoğrafta anneannesine benzerliği dikkat çekiyor.

Özge Borak’a pek çok ünlü isim de sosyal medyadan baş sağlığı dileklerini iletmekte.

Borak dün instagram hesabından bir duyuru yapmış ve “Anneannemiz bugün sabaha karşı vefat etti. Takdir edersiniz ki çok üzgünüz. Eşimiz, dostumuz, arkadaşlarımızı haberdar etmek istedik” notunu paylaşmıştı.

Ünlü oyuncunun bu acılı gününde biz de kendisine Baş Sağlığı diliyoruz.

İşte Borak’ın son paylaşımı:

Bugün geçmişe dönüp bakmaksa niyet; en uygunu anneannemle geçirdiğimiz günlerdir. ❤️ #tbt

Özge Borak'ın kaybettiği anneannesine olan benzerliği büyük dikkat çekti... 7