Ana sayfa Sosyal Medya Özge Gürel bir fotoğraf paylaştı, sevgilisi Serkan Çayoğlu valizleri hazırladı!..

Özge Gürel bir fotoğraf paylaştı, sevgilisi Serkan Çayoğlu valizleri hazırladı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ekranların sevilen çifti Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu 2014 yılı Temmuz ayında yayınlanmaya başlayan ve 2015 yılının Kasım ayında final yapan romantik komedi dizisi Kiraz Mevsimi’nde tanışmış ve aşk yaşamaya başlamıştı.

O günden beri mutlu bir beraberlik yaşayan ünlü çift çok yakında evlenecek. Geçtiğimiz günlerde magazin basınına açıklama yapan çift merakla beklenen düğünleri konusunda gelen soruları yanıtlamış,  Özge Gürel, yaz ayında düğün yapacaklarının müjdesini vererek “Yavaş yavaş detayları belirliyoruz” açıklamasını yapmıştı.

Sosyal medyada da sık sık birlikte paylaşımlarda bulunan Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu son paylaşımlarıyla yine adlarından söz ettirdiler.

Özge Gürel bir fotoğraf paylaştı, sevgilisi Serkan Çayoğlu valizleri hazırladı!.. 8

Özge Gürel sevgilisiyle arabada çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak, ‘Görünce aklına yol düşenler’ notunu düştü. Serkan Çayoğlu’ndan paylaşıma yanıt gecikmedi. Yakışıklı oyuncu, ‘Hazırlıyorum bak valizleri!’ yorumuyla hayranlarını mest etti.

Özge Gürel bir fotoğraf paylaştı, sevgilisi Serkan Çayoğlu valizleri hazırladı!.. 9

Serkan Çayoğlu’nun, çekimleri Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yapılan TRT’nin Kıbrıs Zafere Doğru dizisinde rol alması nedeniyle bir süre ayrı kalan çift, dizinin final yapmasının ardından şimdilerde sık sık birlikte vakit geçiriyor.

Şu sıralar Hayaller ve Hayatlar isimli Bein Connect dizisinde izleyici karşısına çıkan Özge Gürel, Aralık ayında dizisi final yapan sevgilisi Serkan Çayoğlu’na kavuşmaktan dolayı mutluluğunu “Biraz zor geçti ama atlattık” sözleriyle ifade etmişti.