Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Gürel bomba gibi dönüyor! Hayaller ve Hayatlar dizisinden sonra bir de film geliyor!

Özge Gürel bomba gibi dönüyor! Hayaller ve Hayatlar dizisinden sonra bir de film geliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başrolünü Can Yaman’la paylaştığı Bay Yanlış isimli dizi sonra uzun süre ekranlarda görünmeyen Özge Gürel bir döndü pir döndü. Çok yakında Hayaller ve Hayatlar isimli diziyle ekrana gelecek olan güzel oyuncu bir de film sürprizi verdi.

Özge Gürel, Can Yaman’la başrolünü paylaştığı Dolunay dizisinin başarısından sonra Bay Yanlış adlı yapımda da yakışıklı oyuncuyla bir araya geldi. Ancak Bay Yanlış beklentinin aksine tutmadı ve kısa süre sonra final yaptı.

Can Yaman bu diziden sonra dümeni İtalya’ya kırarken Özge Gürel ise uzun süre herhangi bir projede yer almadı. Dolunay ve Bay Yanlış’ın büyük başarı elde ettiği İtalya’da bir markanın yüzü olan Özge Gürel en sonunda birkaç ay önce Hayaller ve Hayatlar isimli diziyle ekranlara geri döneceğini duyurdu.

Özge Gürel bomba gibi dönüyor! Hayaller ve Hayatlar dizisinden sonra bir de film geliyor! 7

BeinConnect’te yayınlanacak Hayaller ve Hayatlar dizisinin çekimleri devam ederken Özge Gürel cephesinden yeni bir haber daha geldi. Buna göre güzel oyuncu bir filmde rol alacak. Savrulan Zaman isimli filmin senaryosu Selim Evci’ye ait. Filmin yönetmenliğini de Selim Evci üstleniyor.

Özge Gürel’in başrolünde yer alacağı Savrulan Zaman filmiyle ilgili henüz çok fazla bilgi yok. Ancak filmin hazırlıkları devam ediyor.

Öte yandan Hayaller ve Hayatlar dizisinin çekimleri son hız devam ediyor. Şehirde yaşayan dört kadının hikayesini anlatacak dizide Özge Gürel’in yanı sıra Aybüke Pusat, Melisa Aslı Pamuk, Yeşim Ceren Bozoğlu, Yusuf Çim, Serkay Tütüncü, Ekin Mert Daymaz,Halil İbrahim Kurum bulunuyor.

Hayaller ve Hayatlar dizisinin 2022’nin ilk aylarında ekrana gelmesi bekleniyor.