Ana sayfa Sosyal Medya Özge Gürel, Demet Özdemir ve Hande Erçel’in başarısını yıllar sonra Cansu Dere de iliklerinde hissediyor!

Özge Gürel, Demet Özdemir ve Hande Erçel’in başarısını yıllar sonra Cansu Dere de iliklerinde hissediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yıllarda romantik komedi dizileri ile öne çıkan kadın oyuncular arasında Özge Gürel, Demet Özdemir ve Hande Erçel yurt dışında en çok tanınan isimler olarak dikkatleri çekiyor. Bu oyuncularımız dünyanın farklı ülkelerinde birbirinden farklı kültürdeki dizi hayranlarına ulaşmayı başardı.

Türk dizilerinin dünya çapında etkili olması ve özellikle de romantik komedilerin öne çıkması, 3 başarılı kadın oyuncunun güçlü bir etkileşim sağlamasına yaradı. Hem Özgü Gürel hem Demet Özdemir hem de Hande Erçel kendi hayran kitlelerini dünyanın birçok ülkesindeki hayranların da katılımı ile bir hayli büyüttü.

Özge Gürel, Demet Özdemir ve Hande Erçel'in başarısını yıllar sonra Cansu Dere de iliklerinde hissediyor! 10

Dram dizilerimizin de yurt dışında ilgi görmesinin ardından farklı isimler de artık öne çıkıyor. Anne’nin ardından Sadakatsiz dizisinde başrolde yer alan Cansu Dere, son dönemin öne çıkan başarılı isimlerinden birisi oldu. İspanya’da ödüle layık bulunan, Latin Amerika’daki müthiş izleyici desteğini ödülle hisseden Cansu Dere, İspanya seyahatinde de çok özel bir şekilde karşılandı.

Özge Gürel, Demet Özdemir ve Hande Erçel'in başarısını yıllar sonra Cansu Dere de iliklerinde hissediyor! 11

İspanya’daki dizi hayranlarının Anne’nin ardından Sadakatsiz ile hayranlık duyduğu Cansu Dere’ye gösterdiği ilgi, oyuncunun yurt dışındaki karizmasını da bir hayli yükseltti.

Cansu Dere’nin İspanya’da sanat dallarının en iyilerinin ödüllendirildiği Fotogramas de Plata’dan ödüllü dönmesi başarısının bir göstergesi. Dizi alanında ‘en iyi kadın oyuncu’ ödülünün sunucusu olan Cansu Dere, dünya çapında tanınma noktasında çok önemli adımlar atıyor.

Özge Gürel, Demet Özdemir ve Hande Erçel'in başarısını yıllar sonra Cansu Dere de iliklerinde hissediyor! 12

Törende çok ilgi çeken La Casa De Papel dizisinin oyuncuları ile bir araya gelerek fotoğraflar çektiren oyuncu, fit hali ve güzelliğini sergileyen kıyafetiyle de hayranlarını adeta mest etti. Oyuncu için sosyal medyada o kadar çok övgü dolu ifadeler kullanıldı ki, Cansu Dere’ye hayranlarının desteği bir hayli fazlaydı.

Javier Badem, Penelope Cruz, Alba Flores, Pedro Almodovar gibi dünya çapındaki isimlerle aynı ödül törenine katılması oyuncumuz ve ülkemiz için büyük bir gurur vesilesi.

Özge Gürel, Demet Özdemir ve Hande Erçel'in başarısını yıllar sonra Cansu Dere de iliklerinde hissediyor! 13

Özge Gürel, Demet Özdemir ve Hande Erçel gibi genç isimlerin yayında daha tecrübeli ve daha çok dram yapımlarında yer alan Cansu Dere’nin de böyle büyük başarılar kazanması, Türk dizi sektörü adına gelecekte yaşanabilecek büyük başarıların da bir göstergesi gibi oldu.

Dünyanın yeni tanımaya başladığı Cansu Dere’nin hayranları ile kurduğu sıcak diyalog ve ödül töreninde güzelliği ile sergilediği etkileşim de oyuncuya olan ilginin artmasını sağlayacaktır.