Ana sayfa Sosyal Medya Özge Gürel, Pınar Deniz, Burcu Özberk ve Gizem Karaca fit halleriyle kıskandırdı

Özge Gürel, Pınar Deniz, Burcu Özberk ve Gizem Karaca fit halleriyle kıskandırdı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü kadın oyuncular fiziklerine çok dikkat ediyor. Zira projelerde yer almaları buna bağlı. Kilolu bir kadına başrol teklif edilmediğini Hazal Kaya bir dergideki röportajında açıklamıştı. Türkiye gerçeği olan bu durumu iyi bilen ünlü kadın oyuncular da formlarına çok dikkat ediyor.

All Magazine dergisine poz veren Bay Yanlış dizisinin Ezgi’si Özge Gürel, şıklığı ile göz doldurdu. Beyazlar içinde, fit haliyle poz veren oyuncu, farklı tarzı ile hayranlarının beğenisini kazandı.

Özge Gürel, Pınar Deniz, Burcu Özberk ve Gizem Karaca fit halleriyle kıskandırdı 10

Aşk 101 dizisiyle büyük dikkat çeken Pınar Deniz, Aşk 102 dizisinin çekimlerinde yer alıyordu.Rol arkadaşları Alina Boz, İpek Filiz Yazıcı ve Kubilay Aka’nın koronavirüse yakalanması sonrasında sette çalışmalar durduruldu. Pınar Deniz ise tatil paylaşımı ile dikkatleri çekti. Oyuncu, “Bazı an’ları cebime koyup saklamak istiyorum” diyerek aşağıdaki fotoğrafını yayınladı.

Özge Gürel, Pınar Deniz, Burcu Özberk ve Gizem Karaca fit halleriyle kıskandırdı 11

Afili Aşk dizisinde büyük dikkat çeken Burcu Özberk, yeni sezonda Kimsesizler isimli Fox TV dizisinin kadrosunda bulunuyor. Başarılı performansının yanı sıra güzelliği ile de dikkat çeken oyuncu, seksi pozuyla hayranlarını mest etti.

Özge Gürel, Pınar Deniz, Burcu Özberk ve Gizem Karaca fit halleriyle kıskandırdı 12

En son Şampiyon dizisinde rol alan Gizem Karaca ise, yaz aylarında kilo vermiş haliyle dikkatleri çekmeye devam ediyor. Oyuncu, spor kıyafeti ve fit vücuduyla takipçilerinden iltifatlar aldı.

Özge Gürel, Pınar Deniz, Burcu Özberk ve Gizem Karaca fit halleriyle kıskandırdı 13