Ana sayfa Sosyal Medya Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu çifti İtalya’da muhteşem bir düğün yaptı!..

Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu çifti İtalya’da muhteşem bir düğün yaptı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kiraz Mevsimi dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu, 7 yıllık birlikteliklerini geçtiğimiz ay Almanya’nın Karlsruhe kentinde kıydıkları nikahla resmileştirmişti.

Geçtiğimiz ay nikah masasına oturan çift İtalya’nın Verona eyaletindeki tarihi bir kalede muhteşem bir düğün töreni gerçekleştirdiler.  Nikah fotoğrafları sosyal medyada yoğun ilgi gören Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel’in düğün fotoğrafları da çok konuşulacak.

Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu çifti İtalya'da muhteşem bir düğün yaptı!.. 11

Oyuncu çift, aile fertleri ve yakın arkadaşlarının katılımıyla masal gibi bir düğünle kutlama yaptı. Ünlü çiftin, düğünlerinde çekilen eğlenceli kareler, sosyal medyada paylaşıldı.

Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu çifti İtalya'da muhteşem bir düğün yaptı!.. 12

Kutlama için iki tane gelinlik giymeyi tercih eden Özge Gürel’in, eşi Serkan Çayoğlu ile çekilen fotoğrafları sosyal medyada yoğun ilgi gördü. Gürel ve Çayoğlu’nu bu özel günlerinde meslektaşları Pelin Karahan ve Aybüke Pusat da yalnız bırakmadı.

Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu çifti İtalya'da muhteşem bir düğün yaptı!.. 13

Pelin Karahan, Serkan Çayoğlu ile fotoğrafını “Damat tarafı…” notuyla yayınladı.

Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu çifti İtalya'da muhteşem bir düğün yaptı!.. 14

Aybüke Pusat da instagram hesabında düğün töreninden aşağıdaki fotoğraf karesini paylaştı.

Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu çifti İtalya'da muhteşem bir düğün yaptı!.. 15

Öte yandan Serkan Çayoğlu, geçtiğimiz haftalarda basın mensuplarına yaptığı açıklamada; Özge Gürel’i gelinlikle ilk gördüğü anlardaki hislerini şu sözlerle anlatmıştı; “İnsan sevdiğini öyle görünce büyüleniyor. Yıllardır hayal ediyorsun.”