Ana sayfa Sosyal Medya Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu, nikah pozlarıyla olay oldular! Adeta masal kitaplarından fırlamış gibi!

Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu, nikah pozlarıyla olay oldular! Adeta masal kitaplarından fırlamış gibi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2015 yılında yayınlanan Kiraz Mevsimi isimli dizide tanışan ve aşk yaşamaya başlayan Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel’in aşkı, tıpkı filmlerde, dizilerde, masal kitaplarındaki gibi bir düğünle taçlandı… İki oyuncu, mutlu birlikteliklerini geçtiğimiz haftalarda nişanlanarak evliliğe taşıma yolunda ilk adımı atmışlardı.

Çiftin nişanlarını Özge Gürel’in baba evinde aileleri, en yakınları ile yapmıştı. Çayoğlu’nun beyaz takımı ve Gürel’in mavi çiçekli elbisesi ile adeta dizi sahnelerinden fırlamış gibiydi iki oyuncu. Romantik komedi dizisinde tanışıp, aşk dolu beraberliklerini yine romantizmin doruklarına ulaştıkları fotoğraflarla süsleyerek İtalya’da evlendi çift.

Kısa bir süre önce Çayoğlu’nun ailesinin bulunduğu Almanya’ya giden çiftin nikahları sosyal medyada adeta olay oldu! Siyah bir damatlık seçen Serkan Çayoğlu, ve her zamanki özgün tarzı ile beğeni toplayan Özge Gürel de kendisine çok yakışan gelinliği ile birbirinden güzel pozlar verdiler…

Yakınları, sevenleri huzurunda Almanya’nın Karlsruhe kentinde çift, hayatlarını birleştirdi. Birbirinden güzel fotoğraf karelerine imza atılan törende adeta masallardaki aşıklar gibi pozlar verdi iki oyuncu.

Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu, nikah pozlarıyla olay oldular! Adeta masal kitaplarından fırlamış gibi! 18

Meslekleri gereği kameralara ve objektiflere alışkın olan çiftin düğün fotoğrafları, adeta bir masal kitabından fırlamış gibiydi. Hayranları, hepsi birbirinden özel kareleri sosyal medyada heyecanla takip edip sayfalarında paylaştılar. 14 Temmuz Perşembe günü yapılan nikah sonrası Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu, instagram sayfalarından nikah pozlarını paylaştı ve hayranlarından binlerce güzel yorum ve beğeni yağdı..

Twitter ortamında da ÖzSer etiketi üzerinden binlerce paylaşım yapılınca Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu çifti, gündemin ilk sırasına oturmayı başardılar! Çiftin Almanya’daki nikah töreni ile Türkiye’de sosyal medyanın zirvesine yerleşmesi dikkatleri çeken bir başka ayrıntı oldu…

Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu, nikah pozlarıyla olay oldular! Adeta masal kitaplarından fırlamış gibi! 19

Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu’nun instagram sayfasından yaptığı paylaşımları aşağıda görebilirsiniz… Bazıları siyah beyaz olarak yayınlanan fotoğraflarına Özge Gürel, ‘Yıldönümümüzü Karlsruhe belediye binasında kutlayalım dedik” notunu düşerken, Serkan Çayoğlu da ‘Just Married’ notuyla paylaşımlarını yaptı…

İşte masal gibi nikahtan çifti yaptığı o paylaşımlar…

 

Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu, nikah pozlarıyla olay oldular! Adeta masal kitaplarından fırlamış gibi! 20

Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu, nikah pozlarıyla olay oldular! Adeta masal kitaplarından fırlamış gibi! 21

Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu, nikah pozlarıyla olay oldular! Adeta masal kitaplarından fırlamış gibi! 22

Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu, nikah pozlarıyla olay oldular! Adeta masal kitaplarından fırlamış gibi! 23

Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu, nikah pozlarıyla olay oldular! Adeta masal kitaplarından fırlamış gibi! 24

Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu, nikah pozlarıyla olay oldular! Adeta masal kitaplarından fırlamış gibi! 25

Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu, nikah pozlarıyla olay oldular! Adeta masal kitaplarından fırlamış gibi! 26

Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu, nikah pozlarıyla olay oldular! Adeta masal kitaplarından fırlamış gibi! 27

Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu, nikah pozlarıyla olay oldular! Adeta masal kitaplarından fırlamış gibi! 28

Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu, nikah pozlarıyla olay oldular! Adeta masal kitaplarından fırlamış gibi! 29