Ana sayfa Kadın Haberleri Özge Gürel’in özel pozları hayranlarını mest etti!

Özge Gürel’in özel pozları hayranlarını mest etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Özge Gürel hayranları, sosyal medyada ünlü oyuncunun özel pozlarını konuşuyor… Bay Yanlış dizisinde başrolde izlediğimiz oyuncu, geçtiğimiz hafta da twitter ortamında 60 bin ileti ile en popüler kadın oyuncu olmuştu. Elele dergisinin Temmuz sayısının kapağını süsleyen ünlü oyuncu, dergiye verdiği özel pozlarla da hayranlarını adeta mest etti.

Bay Yanlış dizisinin de ekrana gelmesi ile birlikte son günlerin en popüler kadın oyuncusu konumunda olan Özge Gürel, tam da bu döneme denk gelen dergi pozları ile sosyal medyada binlerce beğeni aldı.

Özge Gürel'in özel pozları hayranlarını mest etti! 9

Takipçileri ünlü oyuncunun bu özel pozlarını farklı platformlarda da paylaşarak büyük bir etkileşim dalgası oluşturdu.

Bu pozlara yorum bırakan takipçiler, oyuncunun bu halini fantastik ve çekici olarak tanımlıyor… Özge Gürel hayranları, birçok farklı dilde yaptıkları yorumlarla oyuncuya iltifatlarda bulundu.

Özge Gürel'in özel pozları hayranlarını mest etti! 10

Dergideki röportajında cesaretini öne çıkartan oyuncu, bunun kendisi olarak kalmasına izin veren bir özelliği olduğunu anlattı.

Özge Gürel, “Ne olursa olsun devam edeceğimi, hiç pes etmeyeceğimi biliyorum. Benim hayatım, benim yolum, benim deneyimim…” diyerek de dikkatleri çekti.

Özge Gürel'in özel pozları hayranlarını mest etti! 11