Ana sayfa Sosyal Medya Özge Gürel’den Serkan Çayoğlu nostaljili foto! Nurgül Yeşilçay’a mavi ne çok yakışmış! Ayça Ayşin Turan’dan karlı set pozu!

Özge Gürel’den Serkan Çayoğlu nostaljili foto! Nurgül Yeşilçay’a mavi ne çok yakışmış! Ayça Ayşin Turan’dan karlı set pozu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Dizilerin, sinema filmlerinin sevilen oyuncuları, sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla da hayranlarını mutlu ediyorlar. Takipçilerinin ilgiyle izlediği üç kadın oyuncunun son yaptıkları paylaşımlara bir göz atalım. İlk sırada genç kuşağın başarılı ve güzel oyuncularından Ayça Ayşin Turan var.

Genç oyuncu, rol aldığı yapımlardaki performansı ile beğeni topluyor. Onu şu sıralar Show TV’de ekrana gelen Arıza dizisinde Halide karakteri ile izliyoruz. Tolga Sarıtaş ve Ahmet Mümtaz Taylan ile kamera karşısına geçen Turan, oyunculuğuyla göz dolduruyor.

Aynı zamanda hayranlarının güzelliğine de övgüler dizdiği genç oyuncu, çok sık olmasa da zaman zaman instagram paylaşımlarıyla takipçilerini sevindiriyor.

Son yaptığı paylaşımlardan birisi de karavanından oldu. Ayça Ayşin Turan, soğuk İstanbul günlerinde çalışanlardan. Turan, her koşulda devam eden sette karavanında sahnesini bekliyor. O sırada yağan karı izleyen oyuncu, karavan penceresinden çektiği bu pozu takipçileriyle paylaşmış…

Özge Gürel'den Serkan Çayoğlu nostaljili foto! Nurgül Yeşilçay'a mavi ne çok yakışmış! Ayça Ayşin Turan'dan karlı set pozu! 9

Nurgül Yeşilçay ise şu sıralar Kefaret isimli dizi ile ekranlarda. Oyuncu, Mert Fırat ve Yurdaer Okur ile başrolünü paylaştığı dizide kızı kaçırılan Zeynep isimli acılı bir anneyi oynuyor.

Dizi her ne kadar dramatik bir hikaye olsa da kimi eğlenceli ve ironik sahneler de izleyenleri gülümsetiyor. Nurgül Yeşilçay ise günlük hayatında esprili ve güleryüzlü kişiliğiyle yaptığı paylaşımlara imza atıyor.

Oyuncu, eğlenceli kişiliğini paylaşımlarına da yansıtmakta. Başarılı oyunculuğuyla takdir gören Nurgül Yeşilçay, aynı zamanda güzelliği ile de beğeni topluyor. Oyuncu soğuk kış gününde dışarı çıkmadan önce atkısını sıkı sıkı sarmış.

Gözlüğüyle aynı renkte atkı taktığı görülen Yeşilçay’a mavinin çok yakıştığı da fotoğraftan anlaşılabiliyor…

Özge Gürel'den Serkan Çayoğlu nostaljili foto! Nurgül Yeşilçay'a mavi ne çok yakışmış! Ayça Ayşin Turan'dan karlı set pozu! 10

Özge Gürel ise en son Bay Yanlış dizisinde rol almıştı. Can Yaman ile başrolünde oynadığı dizi yazlık bir diziydi ama sezonda da bir süre devam etti. Ancak beklenen reytingi alamayınca final yaptı.

Gürel ise şu sıralar herhangi bir projede yer almıyor. Kiraz Mevsimi dizisinde tanıştığı Serkan Çayoğlu ile 6 yıldır mutlu bir birlikteliği var. Gürel ve Çayoğlu çifti, şu sıralar ayrılık hasreti yaşıyor.

Zira Serkan Çayoğlu, Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde oynuyor ve yakında TRT1’de yayınlanacak dizinin çekimleri için KKTC’de bulunuyor. Yılbaşının hemen ertesinde giden Çayoğlu ile Gürel, birbirlerine sevgilerini ve hasretlerini de sosyal medyada zaman zaman paylaşıyorlar.

Özge Gürel, sevgilisinin yokluğunda nostaljik bir fotoğraf ile onu anıyor. Evlerindeki yılbaşı ağacının önünde verdikleri pozu kalp emojisi ile paylaşan Gürel, “Bu güzide aile fotoğrafı” notuyla da evlerindeki sevimli kedileriyle mutlu günlerinden bir anı gösteriyor.

Özge Gürel'den Serkan Çayoğlu nostaljili foto! Nurgül Yeşilçay'a mavi ne çok yakışmış! Ayça Ayşin Turan'dan karlı set pozu! 11