Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Özge Özacar, Kefaret dizisinde ışık saçıyor!

Özge Özacar, Kefaret dizisinde ışık saçıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kefaret dizisinde Meltem karakterine hayat vermekte olan Özge Özacar, hikayede güçlü bir konumda bulunmanın keyfini sürüyor. Karakterini başarıyla canlandıran oyuncu, geçtiğimiz sezon Sevgili Geçmiş dizisinden sonra yeni sezonda da iyi bir proje bulmayı başardı.

Oyunculuğu ile ekranda ışık saçan genç isimler arasında gösterilen Özacar, hayran kitlesini de hızla artırmayı sürdürüyor. Sosyal medyada da çok aktif şekilde paylaşımlarda bulunan oyuncu, neşesiyle ve enerjisi yüksek halleriyle de çok konuşuluyor.

Instagram hesabından Kefaret dizi setinden fotoğrafını yayınlayan Özacar, fit haliyle de göz doldurdu. Dizinin yayınlandığı sırada paylaşımda bulunan oyuncu, “Biz bir sonraki bölümü çekmeye başladık bile” diye yazmış ve aşağıdaki fotoğrafını paylaşmıştı.

Özge Özacar, Kefaret dizisinde ışık saçıyor! 7

Özacar’a yorum bırakan hayranları, “Yolun açık olsun; çok çalıştın, çok istedin, 2021 de sana güzel geri dönüşler olsun” diye yazdı. Birçok hayranı oyuncunun başarısını öne çıkartırken, çok daha iyi yerlere geleceğine inandıklarını belirten yorumlar yaptı.