Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Özberk’in iki yıl aradan sonra ekrana döneceği Bir Annenin Günahı dizisine ne oldu?

Özge Özberk’in iki yıl aradan sonra ekrana döneceği Bir Annenin Günahı dizisine ne oldu?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oyuncu Özge Özberk, Türsak’ın Youtube kanalı üzerinden canlı yayınlanan Bora Talat Oyacı’nın sohbet programına konuk oldu… Son olarak 2016-2018 yılları arasında yayınlanan Kalbimdeki Deniz isimli dizinin ardından uzun süredir ekranda yer almayan oyuncu, Bir Annenin Günahı isimli yeni bir proje ile ekranlara gelmeye hazırlanıyordu. Ancak, yaşanan pandemi süreci nedeniyle pek çok dizi gibi bu dizinin çekimlerine de ara verilmişti.

Özberk, yeni projesi ile ilgili olarak şöyle konuştu: “Biz Mart ayında başlamıştık projeye. Çok da güzel geçmişti iki hafta. Fakat 11 Mart’tan itibaren herkes gibi bizim projemiz de durdu. Şu anda haber bekliyoruz ki ne zaman başlayacağız. Her şey sakinleşene kadar, kimsenin tehdit altında olmadığı sürece kadar biz de evimizde otururuz ve hiçbir risk almadan ekibimizle birlikte projeye başlarız.”

Özge Özberk'in iki yıl aradan sonra ekrana döneceği Bir Annenin Günahı dizisine ne oldu? 7

Limon Film- Hayri Aslan’ın yapımcılığını üstlendiği, dizinin okuma provaları Mart başında başlamıştı. Ancak 11 Mart’ta Coronavirüs nedeniyle ilan edilen pandemiden sonra çekimlere ara verildi.

Özge Özberk’in yanı sıra dizide; Mehmet Aslantuğ, Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Pamir Pekin, Deniz Barut, Engin Benli, Didem İnselel, Gökçe Özyol, Burak Demir, Onuryay Evrentan, Ümmü Putgül, Ayça İnci, İsmail Düvenci, Hamit Demir, Mina Derman, Deniz Ertürk, Koray Elibol, Ilgaz Kaya ve Alihan Türkdemir gibi isimler yer alıyor.

Dizi, kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan ve çocuğu için her şeyi yapabilecek bir annenin dramını ele almakta.

Senaryosunu Özlem Atasoy ile Yeşim Aslan’ın kaleme aldığı, senaryo danışmanlığını Ahmet Yurdakul’un, genel yönetmenliğini Yüksel Aksu’nun, yönetmenliğini ise Filiz Gülmez Pakman’ın yaptığı ve Filipinler’de büyük başarıyla yayınlanan “A Mother’s Guilt” dizisinin uyarlaması olacak.