Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özberk’in yeni projesi yolda, hayranları havalara uçacak!

Özge Özberk’in yeni projesi yolda, hayranları havalara uçacak!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Oyuncu Özge Özberk, 2004 yılında yayınlanan ünlü yönetmen Çağan Irmak’ın çektiği Çemberimde Gül Oya dizisiyle şöhret kapılarını araladı.

Ünlü oyuncu sonrasında, Babam ve Oğlum, Kırık Kanatlar, Kalbimdeki Deniz, Hayat Ağacı ve Arif V 216’nın da aralarında bulunduğu pek çok film ve dizide rol aldı.

Televizyonda en son Fox TV ekranlarında yayınlanan Bir Annenin Günahı dizisinde ‘Suna’ karakterini canlandıran oyuncunun bu projesi diğerleri gibi uzun soluklu olmadı. Dizi, ilk şanssızlığı pandemi dolayısı ile yaşadı. Geçtiğimiz yıl Mart ayında başlayan çekimler, pandemi nedeniyle durduruldu.

İlk iki bölüm çekilmişti ama Fox TV, süreç içinde diziden vazgeçti. Bir süre akıbeti belirsizleşen Bir Annenin Günahı, daha sonra Kanal D tarafından alındı. Ekip yeniden bir araya geldi ama değişiklikler de vardı. Özge Özberk’in partneri de Mehmet Aslantuğ değil, Musa Uzunlar oldu.

Filipinler’de başarılı olmuş bir dizinin uyarlaması olan yapım, iddialı başladı ancak reytingler pek  iyi gelmedi. Sosyal medyada ise dizinin hikayesi klişe bulundu. Özge Özberk hayranları, oyuncunun 2,5 yıl sonra yeniden ekrana dönüşünden memnundu. Ancak dizi ekranda sadece 5 bölüm kalabildi.

Bir süredir ortalarda görünmeyen oyuncuyu hayranları özledi. Özge Özberk bu özlemi bitirmeye karar verdi ve müjdeyi aşağıdaki fotoğrafı paylaşarak sosyal medya hesabından duyurdu.

Özge Özberk'in yeni projesi yolda, hayranları havalara uçacak! 7

Paylaşımına, ‘Güzel şeyler kapıda, eli kulağında, eli belinde, eller havada, elin nesi sesi.. sen ne dersen o…’ yazan Özge Özberk hayranlarını çok mutlu etti.

Kariyerinde birçok farklı rolde yer alan oyuncunun takipçileri fotoğrafa;’Sen ne yapsan güzel olur’, Heyecanla bekliyoruz’ şeklinde yorumlarda bulundular.