Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özberk’in yeni projesini anne-babalar ve çocuklar çok sevecek!

Özge Özberk’in yeni projesini anne-babalar ve çocuklar çok sevecek!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Efsane dizi Bizimkiler ile başlayan oyunculuk hayatında “Çemberimde Gül Oya”, “Babam ve Oğlum” gibi birçok başarılı işe imza atan Özge Özberk, yeni projesiyle hayalini gerçekleştiriyor. Bir çocuğu olan güzel oyuncu, seri olarak hazırlanan üç çocuk kitabıyla yazarlığa ilk adımını attı.

Farklı yönleriyle de öne çıkmaya başaran Özge Özberk, eğlenceli ve öğretici diliyle dikkat çeken yeni bir çocuk kitap serisi çıkardı. “Mavi Kuş”, “Kurabiye Ormanı”, ve “Yapabilirsin Dostum” adıyla İnkılâp Kitabevi etiketiyle yayınlanan kitaplar raflardaki yerini aldı. Başarılı oyuncu daha önce de bir çocuk müzikali yazmıştı.

Özge Özberk’in yeni projesini anne-babalar ve çocuklar çok sevecek! 10

Çocukların eğitiminde önemli bir yeri olan kitap okuma alışkanlığının kazanıldığı 5-8 yaş aralığını hedefleyen, çizimleri Berk Öztürk tarafından yapılan kitapların konuları ise şöyle;

Serinin ilk kitabı “Mavi Kuş” ise sevimli hayvanların ilk kez karşılaştıkları kibirli Mavi Kuş ile dostluk kurmaya çalışma macerasını konu ediniyor.

İkinci kitap “Kurabiye Ormanı” ise enfes kurabiyelerin piştiği mis kokulu bir ormanı anlatıyor. Ponpon Teyze’nin kurabiyelerini yerken Tonton Amca’dan masallar dinleyen çocukların yaşadığı orman tuhaf kılıklı bir adamın gelmesiyle tehlikeye giriyor.

Serinin son kitabı Tonton Amca’nın ormanda çocuklara anlattığı bir masalı konu alıyor; “Yapabilirsin Dostum…” Domino taşlarını düzgün bir şekilde devirmeyi hedefleyen Leo ile en ön sırada yer alıp oyunu başlatmak isteyen minik taş Domingo’nun hikayesi eğlencenin yanında işbirliğinin önemini de gösteriyor.