Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özder, Mucize Doktor yeni bölümleriyle ilgili mesaj paylaştı!

Özge Özder, Mucize Doktor yeni bölümleriyle ilgili mesaj paylaştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özge Özder, tiyatro performansı ile çok takdir edilen isimlerden birisi.Oyuncu uzun yıllardır tiyatro sahnelerinde farklı roller canlandırdı.

Hayvansever kişiliği ile tanınan Özge Özder, Mucize Doktor dizisinde de başrolde yer alıyor. Kıvılcım karakterini canlandıran oyuncu, performansı ile takipçilerini mutlu ediyor. Ünlü oyuncu, şimdilerde koronavirüs salgını nedeniyle sette çekimlerin durmasının üzüntüsünü yaşıyor.

Bir çok dizi hayranı Mucize Doktor’un yeni bölümlerini izlemek istiyor. Ancak yeniden çekimlere ne zaman başlanacağını kimse bilemiyor. Özge Özder de “Perşembe’leri tbt yapmak yerine Mucize Doktor yeni bölüm izlemek” diyerek kendisinin de sette olmayı özlediğini ifade etti.

Eski günlere duyduğu özlemi dile getiren oyuncu, “Maske, gözlük, şapka yerine saç, makyaj… Canlı yayın yerine kanlı canlı tiyatro… Her Allah’ın günü sevdiklerini merak edip yoklama almak yerine gözünle görmek görüşmek… Perşembe’leri tbt yapmak yerine #mucizedoktor yeni bölüm izlemek… FaceTime yerine yüz yüze bakmak, sarılıp öpüşmek var iken… Herkes iyi olsun. Geçecek elbet… Ben sevdiklerimi koklaya koklaya öpmeyi özledim en çok” diyerek aşağıdaki fotoğrafını paylaştı.

Özge Özder, Mucize Doktor yeni bölümleriyle ilgili mesaj paylaştı! 7