Ana sayfa Güncel Haberler Özge Özder’den aşkı Sinan Güleryüz’e büyük iltifat!

Özge Özder’den aşkı Sinan Güleryüz’e büyük iltifat!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Mucize Doktor dizisinde Kıvılcım karakterine hayat veren ünlü oyuncu Özge Özder ile müzisyen sevgilisi Sinan Güleryüz, son dönemde magazin gündeminde sıklıkla yer alan isimlerden…

Özge Özder, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısı ile bir paylaşımda bulundu. Aşkta doğru kişinin elinin tutmanın ne kadar önemli olduğunu anlatan oyuncu, sevgisini de ifade eden cümleler kurdu.

Güleryüz’e iltifatlarda da bulunan Özder, “Gelişinle tüm hayatımın en büyük şükürlerinden biri oldun” ifadesini kullandı. İşte ünlü oyuncunun aşık olduğu Sinan Güleryüz’e iltifatlar içerek sevgi sözcükleri:

“Doğru kişinin elini tuttuysan eğer, ömrünce sevgililer günüdür sana her gün… Canım sevgilim… Ömrümü neşeye,çiçeğe,böceğe boğan, kendi çocuk ruhu ve gövdesi adam, romantik ve güzel kalpli can yoldaşım.. Hayatıma girdiğin ilk günden itibaren benim en kahkahası bol, en mutlu ,hatta en çocuk halimi üstüme giydiriverdin.

Hayatın tüm getirdiklerini ve götürdüklerini birlikte kucakladık. Bazen teşekkür edip bazen şükrettik, bazen öyle gerekti kabullendik, bazense dil çıkarıp gülüp geçtik… Biliyorum ki sen yanımda oldukça , biz yan yana oldukça hayatımız hep sıcacık, hep iyiden yana, hep neşe ve şükür dolu olacak.. Yaşadıklarından hep öğrenmeli insan..

Her an, ama her an yaşadıklarına bakıp bir anlam çıkarmalı, yaşamına hatta yaşadığına, sağlığına, çevresindekilere bakıp şükretmeli ve tüm bunların kıymetini bilmeli.. Gelişinle tüm hayatımın en büyük şükürlerinden biri oldun… Canım sevgilim, ömrümün kıymetli can yoldaşı, hiç eksik olmasın gölgen üzerimden … Duygularımızı bize ederinden bile büyük ve çok yaşatan, içimizde yankılanmasına sebep olan o çocuksu heyecanımız hiç azalmasın.. Biz hiç eksilmeyelim… Seni çok ama çok seviyorum ❤️ @sinanguleryuzofficial #love #happyvalentinesday

Özge Özder'den aşkı Sinan Güleryüz'e büyük iltifat! 7