Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özpirinçci, anne olmasına günler kala yeni imajıyla dikkat çekti!

Özge Özpirinçci, anne olmasına günler kala yeni imajıyla dikkat çekti!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci anne olmak için gün sayıyor. Meslektaşı Burak Yamantürk ile evli olan Özpirinçci, kızını kucağına alacağı günü heyecanla bekliyor.

Salih Bademci ile baş rolü üstlendiği ‘İlk ve Son’ dizisinin çekimleri sırasında hamile olduğunu öğrenen Özge Özpirinçci, hamileyken sessiz sedasız evlenmiş ve  düğün için doğum sonrasını beklediğini söylemişti.

Anne olmak için gün sayan 7.5 aylık hamile Özge Özpirinçci, Mert Vidinli ‘nin youtube’daki programına konuk oldu. Oyuncu, futbolcu Arda Turan’ın eşi Aslıhan Turan’ın ev sahipliği yaptığı programın çekiminden fotoğrafları instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

Özge Özpirinçci, anne olmasına günler kala yeni imajıyla dikkat çekti! 8

Ünlü oyuncu, kısacık kestirdiği saçları ve karnı burnunda görüntüsüyle dikkat çekti. Mert Vidinli, instagram hesabından Özge Özpirinçci’nin Arda Turan’ın küçük oğlu Asil Aslan ile fotoğrafını da paylaştı.

Özge Özpirinçci, anne olmasına günler kala yeni imajıyla dikkat çekti! 9

Güzel oyuncu geçtiğimiz günlerde verdiği bir röpartajda kızına ‘Üzüm’ adını koymak istese de eşinden bu konuda onay alamadığını söylemişti.  Özge Özpirinçci doğumdan sonra bir süre çalışmayacağını ve çocuğunun bakımıyla ilgilenmek istediğini de belirtti.