Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Özge Özpirinçci, Biz Böyleyiz filminin setinde Engin Öztürk’ü yerden yere vurdu!

Özge Özpirinçci, Biz Böyleyiz filminin setinde Engin Öztürk’ü yerden yere vurdu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Kadın dizisindeki Bahar karakteriyle gönülleri bir kez daha fetheden başarılı oyuncu Özge Özpirinçci, yaz döneminde tatil yapmak yerine çalışmayı tercih etti.

Şu sıralar Caner Özyurtlu’nun yönetmenliğini yaptığı Biz Böyleyiz filminin çekimlerinde olan Özpirinçci, instagram’dan yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor.

Esprili kişiliğiyle yayınladığı fotoğraflar ve videolar, takipçilerini de mutlu ediyor.

Berrak Tüzünataç, Meriç Aral, Hümeyra, Engin Öztürk ve Boran Kuzum’un oynadıkları filmin setindeki eğlenceli anları, oyuncular instagram’dan paylaşarak filme merakı da her geçen gün daha da arttırmaya devam ediyorlar.

Son paylaşım ise Özge Özpirinçci’den geldi. Ünlü oyuncu, çekimler öncesinde Engin Öztürk’e makyaj yapılırken çektiği bir videoda esprili bir dille meslektaşına takıldı.

Elindeki çayı yudumlarken, kendisinin çekim için hazır olduğunu ama Engin Öztürk’e hala makyaj yapıldığını anlatan Özpirinçci, “Bir kadın oyuncu olarak ben hazırım. Engin Öztürk’e hala burada makyaj yapılıyor” diyerek serzenişte bulundu.

O esnada makyaj yapılan Engin Öztürk de Özpirinçci’nin küçük oyununa katılarak “Benim rimelim sürüldü mü acaba arkadaşlar” diye seslendi.

Bir taraftan gülümseyen ama serzenişlerine devam eden Özge Özpirinçci, “Ben böyle bir şey görmedim. Her sette oluyor bu bana. Hep erkek oyunculardan önce hazırlanıyorum, çayımı bile içiyorum” diyerek sözlerini sürdürürken, Engin Öztürk’ün “Arkadaşlar rujum nerde rujum” diye seslenmesiyle Özpirinçci kahkahayı bastı.

Özge Özpirinçci’nin Engin Öztürk’e takılması bununla da bitmedi. Yayınladığı videoya düştüğü not da güldürdü.

Özpirinçci, “Engin Öztürk aslında esmer ve kahverengi gözlüymüş” diyerek takılmayı da ihmal etmedi!

İşte o anlardan kareler:

Özge Özpirinçci, Biz Böyleyiz filminin setinde Engin Öztürk'ü yerden yere vurdu! 9

Özge Özpirinçci, Biz Böyleyiz filminin setinde Engin Öztürk'ü yerden yere vurdu! 10

Özge Özpirinçci, Biz Böyleyiz filminin setinde Engin Öztürk'ü yerden yere vurdu! 11