Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Özpirinçci, büyük bombayı patlattı, yeni dizi herkesi şaşkına uğratacak!

Özge Özpirinçci, büyük bombayı patlattı, yeni dizi herkesi şaşkına uğratacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kadın dizisinde 3 sezon boyunca Bahar karakterine hayat veren Özge Özpirinçci, canlandırdığı Bahar karakteri ile sadece ülkemizde değil, birçok farklı ülkede de büyük beğeni kazanmıştı. Kadın dizisi şimdilerde İspanya’da bile prime-time’da çok iyi reytingler alan, milyonlara ulaşan bir yapım konumunda.

Özge Özpirinçci’nin Kadın dizisinin bitmesinden neredeyse 1 yıl sonra yeniden dizi setlerine döneceği haberleri hayranlarını çok mutlu etti. Ünlü oyuncu, uzun süren dinlenme sürecinin ardından adeta bombayı da patlattı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Özge Özpirinçci’nin yer alacağı yeni dizi, Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolündeki Bir Denizaltı Hikayesi oldu. 30 Ocak’ta sete çıkacak olan dizide kadın başrol için uzun bir süredir araştırma süreci yaşanıyordu.

Özge Özpirinçci, büyük bombayı patlattı, yeni dizi herkesi şaşkına uğratacak! 7

Sonunda Özge Özpirinçci ile anlaşma sağlanması hayranlarını da çok mutlu etti. Kıvanç Tatlıtuğ’un Arman isimli bir denizaltı araştırmacısını canlandıracak dizide, partneri de çok önemli bir isim olarak dikkatleri çekiyor.

Özge Özpirinçci’nin OGM imzalı dizide Defne karakterine hayat vereceği de belirlendi. Dizinin konusu da çok dikkat çekici; güneş ışınlarının insanları öldürmesiyle başlayan bir kaos ortamı anlatılacak.