Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özpirinçci, hayat sana güzel! Marmaris’ten hem kıskandırdı, hem düşündürdü!

Özge Özpirinçci, hayat sana güzel! Marmaris’ten hem kıskandırdı, hem düşündürdü!

tarafından ker_def

Televiyongazetesi/Detay – Kadın dizisiyle ekranda 4 sezon yoğun bir süreç geçiren Özge Özpirinçci, geçtiğimiz yaz da Biz Böyleyiz filminde rol almış ve tatilini kısa geçirmişti.

Pandemi dönemini İstanbul’da geçiren oyuncu, uzun süre önce de tatile gitti. Bir kaç aydır Marmaris Bozburun’da olan oyuncu, sevgilisi Burak Yamantürk ile yakın arkadaşları Tanem Sivar ve ailesiyle vakit geçiriyorlar.

Bozburun’un muhteşem manzarası eşliğinde çekilen fotoğraflarını sosyal medyadan takipçileriyle de paylaşan Özge Özpirinçci, Tanem Sivar’ın küçük oğlu Süleyman ile de çok eğleniyor.

Özge Özpirinçci, hayat sana güzel! Marmaris'ten hem kıskandırdı, hem düşündürdü! 10

Birlikte tekne turu yaptıkları Tanem Sivar ve oğluyla çekilen fotoğraflarına bakınca, Özge Özpirinçci’nin pandemi sürecinin acısını çıkardığı da görülmekte.

Özge Özpirinçci, hayat sana güzel! Marmaris'ten hem kıskandırdı, hem düşündürdü! 11

Takipçilerinden beğeni toplayan Özpirinçci, tatildeki eğlenceli hallerini instagram hesabından böyle paylaştı:

Özge Özpirinçci, hayat sana güzel! Marmaris'ten hem kıskandırdı, hem düşündürdü! 12

Tatilde olsa da gündemden uzak kalmıyor!

Bu arada tatilde olsa da gündemden uzak kalmayan oyuncu, duyarlı tavrını sosyal medyadan sergilemekten de geri durmadı.  Instagram’da kadınlar arasında başlatılan ve siyah beyaz fotoğraflarla birlikte farkındalık yaratmak için oluşturulan kampanyaya Özpirinçci de dahil oldu.

Oyuncu, Kadın dizisinin senaristi Hande Altaylı ve yakın arkadaşı oyuncu Berrak Tüzünataç’ı da eklediği paylaşımında son günlerin çok konuşulan İstanbul Sözleşmesi’ne atıfta bulundu.

Özpirinçci, Türkiye’nin imzaladığı, kadınların şiddetten korunması yönünde hükümetlere düşen sorumlulukların dile getirildiği ve alınacak tedbirler konusunda detaylı içeriklerin olduğu “Kadınlara Yönelik Şiddet ve Aile İçi Şiddetin Önlenmesi ve Bunlarla Mücadeleye İlişkin Avrupa Konseyi Sözleşmesi” olarak bilinen İstanbul Sözleşmesi’ne dikkat çekti.

Türkiye’nin imzayı çekmek istemesi yönünde son günlerde çok konuşulan konu, sosyal medyada her fırsatta dile getirilmeye çalışılıyor. Ünlü isimler de kadınlarla ilgili bu hayati konuya destek veriyorlar.

Özge Özpirinçci de ‘Kadınlar kadınları destekliyor” ve “İstanbul Sözleşmesi yaşatır” sloganlarını instagram hesabında şu şekilde paylaştı:

@handealtayli ve @berrocks #challengeaccepted #istanbulsozlesmesiyasatir #womenempoweringwomen #kadinlarkadinlaridestekliyor

Özge Özpirinçci, hayat sana güzel! Marmaris'ten hem kıskandırdı, hem düşündürdü! 13