Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özpirinçci iki sürpriz projeyle hayranlarını şaşırtacak!

Özge Özpirinçci iki sürpriz projeyle hayranlarını şaşırtacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, kızı Mercan’ı büyütmeye devam ederken, deprem bölgesine yönelik yardım faaliyetlerini de sürdürüyor.

Ünlü oyuncu, yaptığı açıklamada yardıma ihtiyacı olan birçok insan olduğuna değindi ve “Yardımları dört gözle bekliyoruz. Seçim yaklaşıyor, heyecanlıyız” dedi.

Oyuncu yakın zaman içinde bir tiyatro oyunu ve bir de dijital dizi için anlaşma yaptığından bahsetti. Özpirinçci, “İşler var, onlar mutlu ediyor. Bir tiyatro oyunu ve bir tane de dijital dizi. O yüzden keyfim yerinde ve her şey yolunda” açıklamasında bulundu.

Tiyatro sahnesine çıkacak olmanın heyecanını yaşayan Özge Özpirinçci, okuduğu bir kitabın tiyatroya uyarlandığını anlattı ve şunları söyledi: “Okuduğum bir kitabın oyunu olacak. Yazar ile birebir iletişime geçtik, aynı anda birbirimizi düşünmüşüz. Çok güzel bir tesadüf oldu. Şimdilik sürpriz, açıklayan kişi ben olmayayım.”

Özge Özpirinçci, anne olmanın mutluluğunu da yaşıyor. Bir süre çalışmamasının kendisine iyi geldiğini ve kızı Mercan ile vakit geçirmenin önemine işaret etti.

Bu günlerin kendisi ve kızı için geri gelmeyeceğinden bahseden oyuncu, çalışmadığı dönemler için memnun olduğunu ve kızı ile vakit geçirmenin kıymetli bir süreç olduğunu anlattı.