Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Özpirinçci, Kadın dizisinde çocuklarını oynayan iki küçük oyuncuyu unutmadı!

Özge Özpirinçci, Kadın dizisinde çocuklarını oynayan iki küçük oyuncuyu unutmadı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de ekrana gelen ve geçtiğimiz yıl Şubat ayında final yapan Kadın dizisi, ekranların çok sevilen dizilerinden biriydi. Yayınlandığı ilk sezonda ekrandaki erkek egemen dizilerin yanında adeta bir yeni yol açmış ve izleyenleri de hikayesi ile kendisine bağlamıştı. Oyunculuklarıyla da ilgi çeken ve takdir gören dizide Özge Özpirinçci, iki çocuk annesi bir kadını oynuyordu.

Eşinin kaybolmasından sonra iki çocuğuyla hayata tutunmaya çalışan Bahar, yaşadığı hastalık nedeniyle de çok zor günler geçiriyordu. Hikaye izleyiciyi o kadar derinden yakalamıştı ki finale kadar büyük bir ilgi ile izlendi.

Dizide ayrıca Caner Cindoruk, Seray Kaya, Bennu Yıldırımlar, Feyyaz Duman, Gökçe Eyüboğlu ve Şerif Erol da rol alıyordu. Ekrana adını yazdıran dizilerden birisi oldu ve hala sık sık hatırlanmakta.

İzleyenler kadar dizinin oyuncuları da zaman zaman anıyor Kadın dizisini. Sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla kimi göndermelerde bulunuyor, dizideki sahnelerden ya da kamera arkasından fotoğraflarla Kadın dizisini hatırlatıyorlar sık sık.

Özge Özpirinçci de bu isimler arasında. Oyuncu, başrolünde oynadığı diziden fotoğraflarla o günlere götürüyor takipçilerini. Şu sıralar arşivini karıştırmaya başlayan oyuncu, pek çok farklı anısını paylaşırken, Kadın dizisinden iki küçük oyuncuyu da unutmadı.

Dizide kızı Nisan’ı oynayan Kübra Süzgün ve oğlu Doruk’u oynayan Ali Semi Sefil, izleyicinin de yaşlarının küçük olmasına karşılık, oyunculuklarıyla izleyenleri adeta büyüleyen bu iki oyuncuya o dönemde övgüler yağdırmıştı.

Özpirinçci de bu iki rol arkadaşını unutmadığını yaptığı son paylaşımla da bir kez daha hatırlattı.

Özge Özpirinçci, Kadın dizisinde çocuklarını oynayan iki küçük oyuncuyu unutmadı! 8

Dizinin kamera arkasında da iki küçük oyuncuyla çok iyi anlaşan, oyunlar oynayan ve eğlenceli vakitler geçiren Özpirinçci, bu anlardan birini paylaştı.

Ali Semi Sefil’in kulağına eğilip setteki bir kişiden tebeşir isteyip sek sek oynamak istediğini söylediği o anları yeniden instagram hesabından yayınladı.

Özge Özpirinçci, Kadın dizisinde çocuklarını oynayan iki küçük oyuncuyu unutmadı! 9

Kübra Süzgün ile çekilen bir fotoğrafını da yayınlayan oyuncu, “Kocaman oldular kocaman” notunu da düştü.