Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özpirinçci, kendi kendisiyle dalgasını geçti, takipçilerini gülümsetti!

Özge Özpirinçci, kendi kendisiyle dalgasını geçti, takipçilerini gülümsetti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Özge Özpirinçci, uzun yıllardır birlikte olduğu meslektaşı Burak Yamantürk ile kızları Mercan’ı Kasım ayında kucaklarına almışlardı. 9 aylık olan küçük kızlarının yüzünü göstermeyen ünlü çift, yine de hayranlarının merakını bazı fotoğraflarla gidermekteler.

Özge Özpirinçci, zamanını kızı Mercan ile birlikte geçirerek gelen projeleri de kabul etmedi bugüne kadar. Oyuncunun önümüzdeki sezonda bazı tekliflere sıcak baktığı ile ilgili kimi söylentiler de gündeme geldi. Ancak şu ana kadar netleşmiş bir projesi yok.

Özpirinçci, yaz aylarında çok sevdiği Marmaris Bozburun’a giderek kızı Mercan ve eşi Burak Yamantürk ile tatilin keyfini çıkarıyor. Ünlü Oyuncu, yakın arkadaşı Mert Vidinli ile verdikleri bir pozunu da geçtiğimiz günlerde instagram hesabından yayınladı.

Oyuncunun hamilelik sonrası hızla eski haline döndüğü daha önceki görüntülerinden de görülüyordu ancak bikinili pozu ile hamilelikte çok da kilo almayan Özge Özpirinçci’nin eski fit haline kavuştuğunu ortaya koymakta.

Özge Özpirinçci, kendi kendisiyle dalgasını geçti, takipçilerini gülümsetti! 7

Sosyal medyada paylaşımlarıyla dikkat çeken oyuncu, kendi kendisiyle dalga geçen notuyla da gülümsetti. Oyuncunun “Ya ben ne ara böyle poz vermeyi öğrendim aa?” sözleriyle yayınladığı fotoğrafı beğeni topladı.

Ekrana en son Kadın dizisiyle gelen Özge Özpirinçci, daha sonra Netflix için çekilen Yakamoz S-245 ve BluTV için çekilen İlk Ve Son dizisinde rol almıştı.  Henüz resmi bir açıklama olmamasına karşılık oyuncunun Ay Yapım’ın hazırlıklarını sürdürdüğü ve Show TV’de yayınlanacak olan Aile isimli diziden teklif aldığı konuşuluyor.