Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özpirinçci ve sevgilisi Burak Yamantürk, sahilde romantizmin dibine vurmuşlar!

Özge Özpirinçci ve sevgilisi Burak Yamantürk, sahilde romantizmin dibine vurmuşlar!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – 2014 yılından beri birlikte olan Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk, hala aşklarını ilk gün gibi yaşamaya devam ediyorlar. Ünlü çiftin uyumlu beraberlikleri, yaptıkları sosyal medya paylaşımlarından da görülüyor. Özpirinçci, son olarak birlikte kumsalda dans ettikleri bir videoyu paylaştı instagram hesabından.

İki ünlü oyuncunun 2017 yılında çekilen bu videolarındaki dansları ise takipçilerinin büyük beğenisini kazandı. Kumsalda tam da güneş batımında çekilen videoda, ikilinin romantik anları ve danstaki uyumları da dikkat çekiyor.

Ekranlara son olarak Kadın dizisi ile gelen Özge Özpirinçci, pandemi süreci ile başlayan karantinanın ardından Haziran ayında sevgilisi ile Marmaris’e gitmiş ve uzun bir tatil yapmıştı. Ekim ayında İstanbul’a dönen çift yeniden tatile çıktı.

Özpirinçci ve Yamantürk, projelerinin olmaması nedeniyle bol bol tatil yapıp, ormanda gezinti yapıyor. Oyuncu çiftin romantizm dolu dans videoları ise takipçilerinden övgü dolu yorumlar alıyor.

2 saat içinde 85 bine yakın beğeni alan videoya Özpirinçci’nin Kadın dizisinde birlikte rol aldığı Gökçe Eyüboğlu’nun beğeni yaptığı ve arkadaşı ünlü isim Ece Sükan’ın ‘Harika’ notunu düştüğü görülmekte.

İşte iki oyuncunun kumsalda, gün batımında dans ettikleri o anlar…

❤️????????
9 Temmuz 2017
şarkı: Deniz kızı- Toprak Özcan