Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özpirinçci yeni dizisinin setine değil de kampa gidiyor sanki!

Özge Özpirinçci yeni dizisinin setine değil de kampa gidiyor sanki!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranlara son olarak Kadın dizisi ile gelen ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, şu sıralar bir başka dizinin heyecanını yaşıyor. Oyuncunun bir süre önce projesiyle ilgili ayrıntılar ortaya çıkmıştı. Bu kez ekranda değil ancak Netflix için çekilen bir dizi için kamera karşısına geçiyor. Partneri de Kıvanç Tatlıtuğ.

Başrollerle şimdiden dikkatleri çeken dizide iki oyuncu bu defa bir fantastik hikayenin kahramanları olarak izleyici karşısına çıkacaklar. Tatlıtuğ’un bu projede oynayacağı çok önceden belli olmuştu ama Özge Özpirinçci’nin ismi kısa bir süre önce duyulmuştu.

Uzun süredir Bodrum’da olan oyuncu, sevgilisi Burak Yamantürk ile tatillerini uzatmışlar fakat Bir Denizaltı Hikayesi isimli yeni dizisi için İstanbul’a dönmüştü. Dizinin çekimleri de kısa bir süre önce başladı.

Güneş ışınlarının insanları öldürmesiyle başlayan bir kaos ortamını konu almakta olan dizinin Cunda çekimlerinin tamamlanırken, bazı fotoğraflar da izleyici ile paylaşıldı.

Çekimleri İstanbul, Çeşme ve Cunda’da yapılacak olan Bir Denizaltı Hikayesi isimli dizi için iki oyuncunun da imajları ortaya çıktı bu paylaşımlarla birlikte.

Bu arada bir yıllık aranın ardından yeniden setlere dönen Özge Özpirinçci’nin sosyal medyadan yaptığı bir paylaşım takipçilerini gülümsetti.

Oyuncunun sevgilisi Burak Yamantürk’ün Özpirinçci’yi sete giderken çektiği fotoğrafa “Set yolcusu kalmasın” notu düştüğü görülüyor. Özpirinçci, kendi sayfasında fotoğrafı paylaşırken, “Beslenme çantam olmadan asla” yorumunu not düşmüş.

Özge Özpirinçci’nin haline bakınca, iki elindeki çantayla birlikte sanki sete değil de kampa gidiyor gibi bir hali var! Oyuncu, işi sıkı tutup sıkı sıkı giyinirken, aynı zamanda gerekli eşyalarını ve yiyeceklerini de yanında götürüyor.

Özpirinçci, glutensiz ve sağlıklı beslenmeye çalışan bir kişi olarak, sete giderken yanında yiyeceklerini de götürmek durumunda kaldığı anlaşılıyor bu paylaşımla da…

Özge Özpirinçci yeni dizisinin setine değil de kampa gidiyor sanki! 7