Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Özpirinçci yine bombayı patlattı! Kadın dizisinde ekrana kilitleyecek bir sahnenin tüyosunu verdi!

Özge Özpirinçci yine bombayı patlattı! Kadın dizisinde ekrana kilitleyecek bir sahnenin tüyosunu verdi!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Fox TV’nin Salı akşamlarına damgasını vuran dizisi Kadın’da Bahar’ı oynayan Özge Özpirinçci’den çok acayip bir tüyo geldi.

Daha önce de herkesi çok şaşırtacak ve ters köşe yaptıran bölümlerle ilgili verdiği kimi tüyolarıyla gündeme gelen Özpirinçci, yine izleyenleri heyecanlandıran bir açıklama yaptı.

Sete giderken yolda çektiği fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınlayan Özpirinçci, merakları iyice arttıracak sözleriyle dikkat çekti.

Instagram hesabının Story bölümünden paylaştığı ve Face Melt uygulamasını kullanarak yüzünün kaydığı esprili paylaşımına Özge Özpirinçci, takipçilerinin heyecanını arttıracak yorumunu eklemeyi ihmal etmedi.

Özge Özpirinçci yine bombayı patlattı! Kadın dizisinde ekrana kilitleyecek bir sahnenin tüyosunu verdi! 9

Başarılı oyuncu, paylaşımına “Bugün çok zor sahneler çekeceğim. Bana şans dileyin. Güzel enerjiler gönderin, hazır Merkür retrosu da bitiyor bugün” diye yazdı.

Özpirinçci’nin bu paylaşımından yine izleyiciyi çok etkileyecek bir sahnenin geldiği anlaşılıyor. Bu sahnenin yeniden Sarp ile karşılaşacağı ve dizinin 43. bölüm tanıtımında bahsi geçen sahne olup olmadığı ise merak konusu.

Yeni bölüm tanıtımında Şirin’in, Suat ve Pırıl ile aynı masada oturduğu ve Bahar’a büyük şok yaşatacak bir planı devreye koyacağı görülmüştü. Özpirinçci bu sahneden mi bahsediyor bilinmez ama önümüzdeki bölümlerde ekran başında muhtemelen yine hepimizi ekrana kilitleyecek bir sahne olması muhtemel.

İşte Özge Özpirinçci’nin o paylaşımı:

Özge Özpirinçci yine bombayı patlattı! Kadın dizisinde ekrana kilitleyecek bir sahnenin tüyosunu verdi! 10

Özge Özpirinçci yine bombayı patlattı! Kadın dizisinde ekrana kilitleyecek bir sahnenin tüyosunu verdi! 11