Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Özpirinççi’den cesur bir röportaj…

Özge Özpirinççi’den cesur bir röportaj…

tarafından zk zk

özge3

Fi dizisinde rol alan Özge Özpirinçci, cesur sevişme sahnesiyle dikkatleri çekmişti. Daha önce bu tür bir görüntüsü ekrana gelmediği için de büyük ilgi görmüştü. Özge Özprinçci yaptığı röportajda önemli noktalara değindi.

En son “Fi” dizisinde konuk oyuncu olarak seyirci karşısına çıkan Özge Özpirinçci, şimdilerde “Acı Tatlı Ekşi” adlı yeni filminin heyecanını yaşıyor. Oyuncu, bu filmin detaylarını, Burak Yamantürk’le ilişkisini ve hakkında merak edilenleri Marie Claire dergisine anlattı.

* Hayatının hangi dönemindesin?
– “Aşk Yeniden” bittikten sonra bir süre durmaya karar verdim. Çok güzel bir yaz tatili yaptım. Deşarj oldum, dinlendim. Tatilden sonra birkaç proje teklifi geldi, fakat bir süre bir şey yapmak istemediğim için bazılarını okumadım bile. Berrak (Tüzünataç) sayesinde yogaya başladım. Yoga ve meditasyon Burak’ın (Yamantürk) da geçmişinde olan şeyler. Bana hep yapmam gerektiğini söylüyordu. Ben de “Yoga dünyanın en sıkıcı şeyi” diyordum. Ama ilk dersimden sonra “Keşke daha önce başlasaydım” dedim. Bence okullarda beden eğitimi dersinin yerine yoga olmalı. Mental ve fiziksel olarak toplumu ileriye taşıyacak bir şey.

* Yoga hayatında neleri değiştirdi?
– Daha dingin bir ruh hâline sahip oldum. Anda kalmayı öğrendim. Çok sabırsız bir insandım. Hızlı araba kullanırım, hızlı yürür, hızlı konuşurum. Bu aslında beni dinç tutan bir şey ama ne kadar yorulduğumun da farkında değilmişim. Yaşım 31 oldu ve bu kadar hızlı yaşamamak gerektiğini düşünüyorum artık. Hayatımın bu döneminde yavaşlayıp frene basmayı öğreniyorum.

* “Fi” dizisindeki performansın çok konuşuldu. Proje teklifi sana nasıl geldi?
– Ay Yapım’dan geldi. Ben konuk oyuncuydum. Çok keyifli bir set oldu.

* Genellikle aile dizilerinde oynuyorsun. Bu imajın yıkılmasından korktun mu?
– Bunu kırmak oyunculuk adına o kadar değerli ki, hiç korkmadım. Tam tersi bu durum beni çok heyecanlandırdı. Çünkü benim en sevmediğim şey, etiketlendirme durumu.