Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Özpirinçci’nin Bir Denizaltı Hikayesi’nden gelen teklifi kabul etmesinin önemli bir nedeni var!

Özge Özpirinçci’nin Bir Denizaltı Hikayesi’nden gelen teklifi kabul etmesinin önemli bir nedeni var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -Pandemi döneminin önemli bir bölümünü Bodrum’da geçiren ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, son dönemde Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolünde yer alacağı Netflix dizisiyle gündemde. Bir Denizaltı Hikayesi isimli dizinin çalışmalarına çok yakında başlanacak.

İstanbul’da görüntülenen oyuncu, kameralar tarafından da görüntülendi ve sorulara yanıt verdi. Bodrum’dan İstanbul’a geldiğini belirten oyuncu, iki hafta önce denize girmesinin olay olmasını kendisinin de anlamadığını ifade etti. “Niye olay oldu anlamadım” diye konuşan Özge Özpirinçci, yeni dijital dizisi hakkındaki soruları da yanıtladı.

“Bodrum’dan İstanbul’a geldim, sete başlıyorum yakında. Provalar, buradan da provaya gideceğim” diye konuşan oyuncu, dizinin çekimlerinin bir bölümünün şehir dışında, bir bölümünün ise İstanbul’da yapılacağını ifade etti.

Bir süre İstanbul’da olacağını ifade eden oyuncu çekim programının tam olarak belli olmadığını ama şehir dışına da çıkılacağını belirtti. Bilindiği üzere dizi için İstanbul’un yanı sıra İzmir ve Ayvalık Cunda’da çekimlerin yapılması bekleniyor.

Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte başrolde yer alacağı için hayranlarının mutlu olduğunu ve senaryoyu merak ettiklerini anlatan oyuncu, “En önemli şey senaryo bizim için” ifadesini kullandı.

Projenin senaryosunun, fikrinin çok hoşuna gittiğini ve bunun için kabul ettiğini anlatan Özge Özpirinçci, “Uzun zamandır drama yapıyordum. Bu işin bilim kurgu, aksiyon olması beni heyecanlandırdı. O yüzden kabul ettim” dedi.

Ertan Saban, Ecem Uzun ve Alper Saldıran’ın da kadroda yer aldığı dizi toplam 8 bölüm olarak çekilecek. Fantastik bir yapım olan Bir Denizaltı Hikayesi, güneş ışınlarının insanları öldürmesiyle başlayan bir kaos ortamını konu alıyor.