Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Özpirinçci’nin tatlı korkusu, ‘kocaman adamlar umarım beni ezmezler’

Özge Özpirinçci’nin tatlı korkusu, ‘kocaman adamlar umarım beni ezmezler’

tarafından ker_def

Anadolu Sağlık Merkezi’nin Anadolu Efes Spor Kulübü iş birliğiyle hayata geçirdiği “Pembe Top Sahada” projesinin bu yılki gönüllü destekçisi olan başarılı oyuncu Özge Özprinçci, Anadolu Efes-Zalgiris Kaunas arasında oynanan karşılaşmanın hava atışını pembe top ile yaptı.

Kadın dizisinde Bahar karakteriyle izleyicileri göz yaşına boğan oyuncu, meme kanseri konusunda önemli mesajlar verdi.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Özpirinçci, meme kanserinin dünyada kadınlarda en çok görülen kanser türü olduğunu hatırlattı.

Özpirinçci, “Erken tanı ile beraber tedavisi en yüksek olan kanser türü” diye konuştu. 32 yaşında olduğunu ve 35 yaşından itibaren de düzenli olarak kontrollerini yaptırmaya başlayacağını belirten Özpirinçci, erken tanının öneminin farkındalığını yükseltmeyi hedeflediklerini belirtti.

“Kocaman adamlar var içeride, umarım beni ezmezler. Hava atışını yapacağım, çok gurur verici bir şey benim için” diyerek herkesi güldüren Özpirinçci, çok masum ve çok etkili bir proje olduğunu da sözlerine ekledi.

Meme kanserinin erkeklerde de görülebileceğini aktaran Özge Özpirinçci, “Erkeklerin de tüm yakınlarını senede bir kez kontrole gitmek için teşvik etmesi gerekiyor” dedi.

Annesinin eski bir basketbolcu olduğunu hatırlatan oyuncu, okulda basketbol oynadığını ancak bunun boyuna değil, başka noktalarda hayatta kendisine çok şey kattığını belirtti.