Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Yağız’ın yeni dizisindeki hikayesi hüzünlü olacak!

Özge Yağız’ın yeni dizisindeki hikayesi hüzünlü olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yemin isimli Kanal 7’nin günlük dizisinde Reyhan karakteri ile hafızalara yazılan Özge Yağız, 2020 yılının Haziran ayında bu yapıma veda etti. Diziden ayrılırken hüzünlü bir veda oldu ve izleyiciler onun gidişine çok üzüldü.

Kendisine yeni bir kariyer hedefi çizen ve farklı rollerde yer almak isteyen Özge Yağız, Sol Yanım isimli dizi ile yeniden ekrana dönüş yaptı. Diksiyonu ve yetenekleri ile kendini gösteren oyuncu, 12 bölüm süren bu dizinin ardından İçimizden Biri ile bu sezon başında hayranları ile yeniden buluştu.

Ancak Show TV’de yayınlanan İçimizden Biri dizisinde düşük reytingler yapımın 6. bölümde veda etmesine neden oldu. Bora Akkaş ile iyi bir ikili oluşturan Özge Yağız, komedi performansı ile gülümsetti.

Yine Show TV’de yayınlanacak olan Baba isimli diziyle tekrar ekrana dönmeye hazırlanan Özge Yağız, bu sefer gülümsetmeyecek, izleyicileri ağlatacak.

Baba dizisinde Tolga Sarıtaş’ın canlandırdığı Kadir Saruhanlı karakterinin kardeşi Büşra Saruhanlı olarak ünlü oyuncuyu izleyeceksiniz.

Büşra karakteri biraz hüzünlü ve hayatı acılarla dolu… Eşinden boşanan ve kendisine yeni bir yol arayan hüzünlü Büşra karakterinin baba evine geri dönüş psikolojisi de izleyicilerin dikkatini çekecektir.

Özge Yağız bir önceki dizisinde gülümsetirken, yeni dizisinde hüzünlü bir karakter ile ekranda farklı bir portre çizecek.