Ana sayfa Sosyal Medya Özgü Kaya ışık saçıyor, hem başarılı hem mütevazi hem de samimi!

Özgü Kaya ışık saçıyor, hem başarılı hem mütevazi hem de samimi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Üç Kız Kardeş dizisinde Türkan karakterini canlandıran Özgü Kaya, salı akşamları milyonları etkileyen bir oyunculuk sergiliyor. Dizinin kadın başrolü olarak rolün hakkını veren oyuncu, partneri Berker Güven ile de çok başarılı bir partnerlik süreci yürütüyor.

Özgü Kaya, sette yoğun bir çalışma programı uygulanmakta olmasına rağmen, Şubat ayından bu yana evinden uzakta olmaktan hiç de rahatsız değil. Çekimleri Ayvalık’ta yapılan Üç Kız Kardeş dizisinin ekibi, ancak kısa süreler İstanbul’daki evlerine ve sevdiklerine dönebiliyor.

Ancak Özgü Kaya, çoktan Ayvalık’ta yaşamaya alışmış bir görüntü sergiliyor. Arda Türkmen’in yemek programına konuk olan oyuncu, “Çekimler çok keyifli geçiyor. Ayvalık’a alıştık ve artık oraya yerleştik. İstanbul bizim için ikinci bir şehir gibi geliyor. Gezmeye geldiğimiz bir şehir sanki… “ diye konuştu.

Setteki yoğunluktan şikayetçi olmaması ile de dikkat çeken Özgü Kaya, canlandırdığı Türkan karakterine sokaktaki vatandaşın gösterdiği ilgiden de çok memnun.

Özgü Kaya ışık saçıyor, hem başarılı hem mütevazi hem de samimi! 31

İzleyicilerin bu karakteri benimsemesinde oyuncunun başarılı performansı da önemli bir rol oynadı. Özgü Kaya, “İnsanların beni kendi ailesindenmiş gibi benimsemeleri, kucaklamaları tabii ki de beni çok onurlandırıyor, gururlandırıyor. Herkese destekleri için çok teşekkür ederim” diyerek memnuniyetini ifade etti.

Güzelliği ile de hayranlarından büyük beğeni toplayan Özgü Kaya, samimi sözleri ve mütevaziliği ile de dikkatleri çekiyor.

İşindeki başarısını hayatına pozitif şekilde yansıtan ünlü isimlerden birisi olan Özgü Kaya, güzelliği konusundaki iltifatlar için şöyle düşünüyor:

“Ben böyle şeylerde biraz utanıyorum ama ben güzelliğin içten geldiğine inanıyorum. İyi düşünmek, iyi bakmak, iyi hissetmek ve enerjiye çok inanıyorum.”