Ana sayfa Dizi Haberleri Özgür Çevik’in canlandırdığı Taylan Tanbay’a ne yaptınız? Canevim fena çakıldı!

Özgür Çevik’in canlandırdığı Taylan Tanbay’a ne yaptınız? Canevim fena çakıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 27 Mayıs tarihinde ilk bölümü yayınlanan Canevim dizisinde Biran Damla Yılmaz, Aras Aydın ve Özgür Çevik başrollerde yer almakta.

Dizi daha yayına başlamadan önce en dikkat çeken karakterin Özgür Çevik’in canlandırdığı Taylan Tanbay olduğu, sosyal medyadaki yorumlarda yer alıyordu. Dizi başladıktan sonra da izleyiciler bu karakteri farklı bir bakış açısı ile değerlendirdi. Ömer karakteri dizinin ilk 4 bölümü geride kaldığı şu noktada pek de sevilmedi.

Ceylan ve Taylan aşkı ise izleyicilerin tutundukları dal oldu. Ancak pazartesi akşamları karşısında ciddi bir rakip yokken bile reytingleri totalde 3’lü, AB’de 2’li reytinglere düşen Canevim dizisi bu fena çakılmanın sebebini sosyal medyadaki eleştirilerde bulabilir.

İzleyiciler Taylan Tanbay karakterine bu kadar büyük ilgi göstermiş iken, Ceylan ile Taylan aşkı ile reytingler yükseltilebilecek iken senaryo hataları diziyi daha ilk bölümlerde izleyici ile karşı karşıya getirdi.

Canevim izleyicileri şu sorunun yanıtı bekliyor: “Taylan Tanbay’ı neden bu kadar kötü gösterdiniz?”

Özgür Çevik'in canlandırdığı Taylan Tanbay'a ne yaptınız? Canevim fena çakıldı! 7

İzleyiciler hikayenin bir türlü ilerlememesinden de büyük rahatsızlık duyuyor. Ömer karakterinin tutmadığı eleştirilerinin yanına “Keşke Taylan’ı bu kadar kötü yapmasalardı!” diyen çok sayıda izleyici mesajını sosyal medyada bulabilirsiniz.

Taylan Tanbay’ı yeteri kadar göstermeyen Canevim dizisi, bu karakteri kötü şekilde tanımlayarak da aslında kendi bindiği dalı kesmekte…

Taylan karakterinin yeni bir bakış açısı ile değerlendirilmesini isteyen izleyiciler, bu karakterin iyiye doğru evrilmesini bekliyor. Hastalıklı ruh haliyle Taylan karakterinin kimseye faydası olmayacak.

İyiyi ödüllendir, kötüyü cezalandır anlayışındaki senaryo ile Canevim dizisi kısa süre sonra final yaparak veda ederse kimse şaşırmasın.