Ana sayfa Sosyal Medya Özgür Ozan, Arka Sokaklar’dan ayrılık iddiaları üzerine paylaşım yaptı ama şimdi işler daha da karıştı!

Özgür Ozan, Arka Sokaklar’dan ayrılık iddiaları üzerine paylaşım yaptı ama şimdi işler daha da karıştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Arka Sokaklar dizisinde Hüsün Çoban bilmecesi yaşanıyor… 15 sezonu geride bırakan dizide başarılı performansı ile göz dolduran Özgür Ozan hakkında diziden ayrılacağı yönünde iddialar ortaya atılmıştı.

Medyaradar sitesinde yer alan bu iddialarda Özgür Ozan’ın ayrılacağı ve bu durumu dengelemek için de İsmail Demirci’ye teklif götürüldüğü haberi yer aldı. Bu iddiaların ardından ise Özgür Ozan’dan bir paylaşım geldi.

Çocuklar Duymasın dizisindeki Selami karakterinin ardından Arka Sokaklar’ın Hüsnü Çoban’ı olarak bir kez daha fenomen olan Özgür Ozan, “İşler iyice karıştı” diyerek diziden bir fotoğrafını yayınladı.

Ali Sunal, espri olsun diye “Come to Beşiktaş” diyerek Hüsnü Çoban etiketi ile ünlü oyuncuya gönderme yaptı.

Özgür Ozan, Arka Sokaklar'dan ayrılık iddiaları üzerine paylaşım yaptı ama şimdi işler daha da karıştı! 7

Özgür Ozan, Ali Sunal’ın esprisine yanıt vermezken, birçok takipçisi yorumlarında diziden ayrılmaması yönünde telkinlerde bulundu.

Özgür Ozan gerçekten diziden ayrılacak mı, yoksa bu paylaşım ile iddiaları tiye mi alıyor? Oyuncunun sosyal medyada en çok konuşulan kişiler arasına girmesi de dikkatlerden kaçmadı.

Özgür Ozan, aslında yaptığı paylaşım ile ne iddiaları yalanladı ne de doğruladı. Yani her şeyi ortada bıraktı. Sosyal medyada ise hayranları devam edip etmeyeceği konusunda farklı yorumlarda bulunuyor. Kimi hayranlar bu iddialara inanmadığını belirtirken, kimileri ise ayrılığa çok üzüldüklerini belirten yorumlar yapıyor.

Takipçileri ünlü oyuncudan net bir yanıt bekliyor. Hüsnü Çoban karakteri Arka Sokaklar’da olacak mı, olmayacak mı?

Birçok izleyici hatırlayacaktır, dizinin önceki sezonlarında öyle finaller yapılırdı ki, hangi karakter ayrılacak acaba diye bir gündem oluşurdu. Son birkaç sezondur böyle sezon finalleri görmüyoruz. Ancak Özgür Ozan, bu paylaşımı ile Arka Sokaklar’da bir dönem klasik olan “Acaba ne olacak?” sorusunu bir kez daha sordurdu.