Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Pakize Suda hayranlarını üzen haber!..

Pakize Suda hayranlarını üzen haber!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Bir dönem ekranların aranılan ismi olan oyuncu ve yazar Pakize Suda’nın özel bir bakımevinde tedavi gördüğü öğrenildi.

İzmir’in Çeşme ilçesinde yaşayan oyuncu ve yazar Pakize Suda demans hastalığıyla mücadele ediyor. Ses sanatçısı Onur Akay, Pakize Suda’nın Fethiye’de ücreti oldukça yüksek olan, Alman hastaların da tedavi gördüğü özel bir bakımevinde kaldığını ve orada çok iyi bakıldığını açıkladı.

Onur Akay yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Artık hiç kimseyi tanımayan ve hiçbir şeyi hatırlamayan Pakize Suda, orada oyun oynayan bir çocuk gibi mutlu ve diğer hastalarla birlikte birbirlerinin ayakkabılarının teklerini giyerek eğleniyor, gülüyor ve oynuyor. Onu oyun oynarken görenler, “ne oldum dememeli ne olacağım demeli” atasözünü söyleyerek gözyaşı döküyor. Allah yardımcısı olsun, şifalar versin inşallah.”

Pakize Suda hayranlarını üzen haber!.. 80

23 Nisan 1952 İzmir doğumlu Pakize Suda bugüne kadar; Feride, Tarkan: Altın Madalyon, Ayrılık Acısı, Çılgın Dersane filmlerinin yanı sıra Sevda Çiçeği, Davetsiz Misafir, Hayat Bilgisi, Pembe Patikler  ve Erguvan Yılları’nın da aralarında bulunduğu TV dizilerinde rol aldı.

Bir dönem gazetede köşe yazarlığı ve TV kanallarında çeşitli programlar yapan Pakize Suda’nın, Ağız Tadıyla Sevişemedik ve  Yenmiş Yutulmuş Sözler adlı kitapları bulunuyor.