Ana sayfa TV Programları Palu ailesinin inanılmaz dosyasında neler var neler?

Palu ailesinin inanılmaz dosyasında neler var neler?

tarafından ker_def

Tüm Türkiye’nin konuştuğu aile ile ilgili şok gelişme! Gözaltılar arka arkaya geldi! Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 9 Ocak Çarşamba günü ekrana gelen bölümünde şaşırtan olaylar yaşandı. Anne ve iki kardeşten sonra şimdi enişte Tuncel Ustael, Müge Anlı’nın canlı yayınında gözaltına alındı!

Palu Ailesinin dosyasının ikinci kısımın videodan izleyebilirsiniz.

Türkiye, günlerdir Müge Anlı’nın dosyasını açtığı 11 yıl önce kızı ile birlikte kaybolan Meryem Tahnal’ın kaybını konuşuyor. Kayıp genç kadının akıbetiyle ilgili eniştesi Tuncer Ustael suçlanıyor. Bunun yanı sıra “sahte hocalık” yaptığı söylenen edilen enişte Ustael ile ilgili birçok cinsel istismar iddiası da var.

Müge Anlı’nın çözüme ulaştırmak için çalıştığı akıllara durgunluk veren olayla ilgili Kocaeli Emniyet düğmeye bastı. Savcı talimatıyla Anlı’nın İstanbul’daki stüdyosuna gelen emniyet yetkilileri suçlamaların odağındaki enişte Tuncer Ustael ve eşi Emine Ustael’i canlı yayında gözaltına aldı.

Müge Anlı, Tuncer ve Emine Tahnal çiftinin cinayet suçlamasıyla gözaltına alındığını açıkladı.

Sabah saatlerinde de Meryem Tahnal’ın annesi Hava Palu, kardeşleri Fatih ve İsa Palu cinayet büro ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı.

Öte yandan Tuncer Ustael daha önce Müge Anlı’ya, baldızının öldürülüp Kocaeli Tütünçiftliği sahilinde böğürtlenlik alana gömüldüğü itirafını yapıp yer göstermişti.

Müge Anlı’ya yapılan bu itirafı ihbar kabul eden Kocaeli Emniyeti, bahsi geçen bölgede kazı çalışması başlatmış, bir kemik bulunmuştu.

İŞTE MÜGE ANLI’DA BUGÜN YAŞANAN TÜM DETAYLAR

Günlerdir Türkiye’nin dehşetle izlediği olaylar zincirinin başında olduğu anlaşılan Tuncer Ustael, kasten adam öldürme suçlamasından göz altına alındı.

Televizyongazetesi/Detay
Müge Anlı’nın programında konuşulan Meryem ve Melike Tanhal’ın yıllar önce kaybolmasının ardından bir süredir programda konu edilen olay, herkesi dehşete düşürmüştü.

Canlı yayında önce İzmit’te emniyet ekipleri Palu ailesinin evine giderek Havva, İsa ve Fatih Palu’yu gözaltına aldı.

Programın canlı yayınında tüm iddiaları reddetmeye devam eden damat Tuncer Ustael ve eşi Emine Ustael de Kocaeli İl Emniyet müdürlüğü cinayet büro ekipleri tarafından, başsavcılığın talimatıyla, kasten adam öldürme suçlamasıyla göz altına alındılar.

Müge Anlı, yaşanan bu gelişmenin ardından “Sanırım tüm Türkiye’nin beklediği görüntü buydu” diye konuştu.

Emine ve Tuncer Ustael, Meryem ve kızı Melike Tanhal’ı kasten öldürmek suçlamasıyla emniyet ekipleri tarafından canlı yayında alınarak ekip otosuna bindirilip emniyete götürüldüler.

Günlerdir programda işlenen bu konuyu takip eden izleyicilerin içine su serpilirken, stüdyodaki izleyiciler de alkışlarla destek verdi.

Yayında işlenen konular ihbar kabul edildi ve Palu ailesi ile Tuncer ve eşi Emine gözaltına alındı.

Müge Anlı, göz yaşlarını tutamadı, yapılanların cezasını bulması, Meryem ve Melike Tanhal’ın öldürülmesi, diğer çocukların başına gelenleri hatırlatarak Meryem Tanhal ve Melike Tanhal’ın cenazelerinin aranmaya devam ettiği ve onların mezar taşlarını kendisinin yaptıracağını söyledi.

Müge Anlı, bu yaşananların izleyenlere ibret olması gerektiğini belirtti ve gereken cezayı almalarını dilediğini söyledi.