Ana sayfa Dizi Haberleri Paramparça ile çok konuşuldu, şimdi Avlu’da! Nursel Köse’nin aslında mimar olduğunu biliyor muydunuz?

Paramparça ile çok konuşuldu, şimdi Avlu’da! Nursel Köse’nin aslında mimar olduğunu biliyor muydunuz?

tarafından zk zk

Paramparça ile çok konuşuldu, şimdi Avlu'da! Nursel Köse'nin aslında mimar olduğunu biliyor muydunuz? 7

Köse, bir süre önce Posta gazetesine verdiği bir röportajda kendisini şöyle anlatıyor:

“Dakikliğim, titizliğim, iş ahlakım sevdiğim yönlerimden. Setlerde çaycısından yönetmenine kadar herkese çok hassas ve eşit davranırım. İyi bir ev kadınıyımdır. Yemek repertuarım çok geniş değildir ama çok iyi yaparım. Düzenliyim, simetri düşkünüyüm. Sadık bir arkadaşım. Büyük hatalar yapmadıkça insanları hayatımdan atmam, affediciyim. Kavgayı sevmem, hatta tırsarım. Haksızlığa tahammülüm yok. Yalan ve iftiradan da korkarım.”

NURSEL KÖSE, BİR ÇOK FİLMDE ROL ALDI!

Köse, Beyaz perdede ilk kez Hark Bohm’un bilinen filmi Yasemin de göründü. 2003 yılında Buket Alakuş’un ödüllü film Anam ile uluslararası üne sahip öncü bir rol oynadı.

Daha sonra Savannah, Kebab Connection ve Başka bir lig sinema filmlerinde rol aldı. Almanya’da “Aile Avukat”, “Yeni Başlayanlar İçin Türkçe”, “Bölge 40”, “Soko Köln”. Serilerinde bazen Arap, bazen iranlı, bazen İtalyan kadın olarak rol aldı.

OSCAR’A ADAY!

2007 yılında Yaşamın Kıyısında Fatih Akın’ın filminde rol aldı ve film 60 Cannes Film Festivali ” 44 Antalya Uluslararası Film Festivali “(Türkiye) yarışmalarında çeşitli ödüller kazandı. Ayrıca film 2007 yılında Alman Filmi olarak Oscar‘a aday oldu. Nursel Köse “Yaşamın Kıyısında” filmindeki ” Yeter karakteri için 44.Antalya Film Festivali, Ankara Uluslararası Film Festivali ve “1. Yesilçam Film Ödülleri” Yardımcı Dalda En İyi Kadın Oyuncu Ödüllerini aldı. Feo Aladağ yapımı “Ayrılık” “Die Fremde” sinema ” Ziegler Film üretimi dizi “Boğazda Cinayet Masası”, Tatort da Mehmet Kurtuluş ve Erol Sander ile oynadı. Nursel Köse, Semir Aslanyürek in (“Yedi Avlu”) ve “72.Koğuş” Murat Saraçoğlunun sinema filmlerinde rol aldı.

Nursel Köse’nin yaptığı işler bununla da bitmiyor…