Ana sayfa Sosyal Medya Pasta gibi! Aslıhan Gürbüz’ün yaptığı sabunu görmeniz lazım

Pasta gibi! Aslıhan Gürbüz’ün yaptığı sabunu görmeniz lazım

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranlara en son Star TV’de yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler dizisiyle gelmişti ünlü oyuncu Aslıhan Gürbüz.  Dizinin final yapmasının ardından oyuncu uzun süredir ekranlarda yok. 2 yıldır Balıkesi’de yaşayan oyuncu, doğa ile iç içe bir yaşam sürüyor. Sağlık sorunları nedeniyle yaşadığı zor günlerin ardından şehir hayatından uzaklaşarak bambaşka bir yaşam kurdu kendisine.

Hatırlanacağı üzere oyuncu, dizi devam ederken ‘donuk omuz’ denilen  bir problem yaşamış ve fizik tedavi görmüş, ağrılı günler geçirmişti. O halde sete giden oyuncu, daha sonra belindeki fıtık nedeniyle ameliyat olmuş ve bir kaç bölüm oynayamamıştı.

Şimdilerde sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla Ayvalık’ta kendisine yeni bir hayat kurduğu görülen oyuncu, sık sık takipçileriyle keyifli anlarını paylaşıyor. Kimi zaman tarlada çilek toplarken, kimi zaman zeytin toplamaya katılıyor.

Aynı zamanda oyuncunun bir uğraşısı daha var. Ayvalık’ta kadınların kurduğu Atölye Delice’de vakit geçiriyor. Sabun yapmayı öğrenen oyuncu, zaman zaman kendisi de el atıyor işe.

Son olarak sosyal medyadan yaptığı paylaşımda sabun yapmak için kolları sıvayan Aslıhan Gürbüz’ün yaptığı sabunu görenin adeta yiyesi geliyor!

İşte oyuncunun kendi üretimi olan sabunu gösterirkenki mutlu hali…

Pasta gibi! Aslıhan Gürbüz'ün yaptığı sabunu görmeniz lazım 9 Pasta gibi! Aslıhan Gürbüz'ün yaptığı sabunu görmeniz lazım 10

Bu arada Aslıhan Gürbüz, yaptığı son paylaşımlardan birinde oyunculuğu bırakıp bırakmadığı ile ilgili gelen sorulara da toptan  bir yanıt verdi. Bir süredir izleyenlerin sosyal medyada övgüler yağdırdığı Berkun Oya’nın Bir Başkadır isimli dizisini izleyen Aslıhan Gürbüz, mesleği ve sektör adına kendisini çok heyecanlandıran bu projeyle ilgili düşüncelerini paylaştı ve bakın neler söyledi…

Pasta gibi! Aslıhan Gürbüz'ün yaptığı sabunu görmeniz lazım 11