Ana sayfa Dizi Fragmanları Payitaht Abdülhamid 85. bölüm 1. fragmanı yayınlandı

Payitaht Abdülhamid 85. bölüm 1. fragmanı yayınlandı

tarafından ker_def

TRT1 ekranlarında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Payitaht Abdülhamid dizisinin özel bir izleyici grubu bulunuyor. 3 Mayıs Cuma akşamı 84. bölümüyle ekrandaki yerini alan dizi yine etkili sahneleriyle dikkat çekti.

Bülent İnal, Özlem Conker, Can Sipahi, İlker Kızmaz, Duygu Gürcan, Hakan Boyav, Selen Öztürk, Gürkan Uygun, Hakan Yufkacıgil, Başak Daşman, Sedef Avcı, Güven Kıraç gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı dizinin 85. yeni bölümü 10 Mayıs Cuma akşamı TRT1 ekranında olacak. 85. bölümden 1. fragman yayınlandı. Videodan izleyebilirsiniz.

Peki 84. bölümde neler yaşanmıştı?

Abdülhamid’i öldürmek üzere, sarayı ve Payitaht’ı bombalamaya gelen İngiliz gemileri hızla şehre yaklaşmaktadırlar. Rothschild, Abdülhamid’in elindeki belgeleri almak için İngiliz gemilerini durdurmak, kaçırılan eski vekilleri
bulmak zorundadır.

Vekiller Vembery’in elindedir. Vembery bu kez sadece kendisi için savaşmaktadır. Hem Abdülhamid’e, hem de Rothschild’e istediklerini yaptırabilmek için acımasızca saldırır.

Yapılan bir katliam Abdülhamid’i kahreder. Rothshcild Abdülhamid’e karşı eski gücünü kazanabilmek ve Vembery’den kurtulmak için Şivenaz’la bir plan yapar. Şivenaz Abdülhamid’in karşısına çıkar, ama bu kez son oyununu oynayacaktır.

Halil Halid ve adamları Joris’i yakalamaya çalışırken Vicinio’nun ortaya çıkması dengeleri değiştirir. Halil Halid Vicinio’nun kaçırdıklarını kurtarabilmek için uğraşırken Joris’le yolları tekrar kesişir.