Ana sayfa Dizi Haberleri Payitaht Abdülhamid 18 Mayıs 51. bölümünde kumarhane operasyonu!

Payitaht Abdülhamid 18 Mayıs 51. bölümünde kumarhane operasyonu!

tarafından ker_def

Başrollerinde Bülent İnal, Özlem Conker ve Hakan Boyav’ın yer aldığı Payitaht Abdülhamid dizisinin 51. bölümü 18 Mayıs Cuma akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

Fehim Paşa ise Payitaht’taki tüm kumarhanelerin kapatılması için operasyon başlatır.

Kemalettin, bir askerinin yardımıyla zindandan kaçar ve Hatice’yi beraberinde götürmek ister. Hatice reddeder, ancak Kemalettin Fizan’a götürülmek üzere yola çıkan Hatice’nin olduğu arabanın yolunu keser!

Payitaht Abdülhamid 51. bölüm 2. fragmanı yayınlandı:

Yeni bölümden detaylar…

Bidar, Kemalettin ve Hatice’nin kaçışlarında Seniha’nın rolü olduğunu düşünmektedir. İki kadın arasında fırtınalar koparken, bir başka fırtına da Handan, Efsun cephesinde etkisini gösterir. Efsun, Handan’ın hamile olmadığını öğrenir ve Mehmet Selim’e karısı hakkındaki korkunç gerçeği söyler.

Payitaht Abdülhamid 18 Mayıs 51. bölümünde kumarhane operasyonu! 7

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Abdülkadir, Mislimelek’i de yanında almış ormanda avlanırken, saklanan Hatice ve Kemalettin’i görür. İki erkek arasındaki kavgada patlayan silahın kurşunu içlerinden birine isabet eder!

Parvus’un tuzağına düşen memurlar, ellerinde istifa dilekçeleri Sarayın bahçesine yürürler… Abdülhamid, kendisine karşı doldurulmuş memurlarla karşı kaşıya gelirken, Parvus tüm hanedanın yok edilmesi ile ilgili dehşet verici planını devreye sokar.