Ana sayfa Dizi Haberleri Payitaht Abdülhamid 56 .Bölüm Fragmanında Gürkan Uygun’un dikkat çeken hali!

Payitaht Abdülhamid 56 .Bölüm Fragmanında Gürkan Uygun’un dikkat çeken hali!

tarafından ker_def

Payitaht Abdülhamid dizisi yeni karakterleri ve hikayenin de daha güçlü şekilde anlatımıyla 3. sezonuna 5 Ekim Cuma akşamı TRT 1 ekranında başladı. Yeni karakterlerin diziye renk kattığı görüldü. Reytinlerde beklentilerin altında kalmasına karşın Payitaht Abdülhamid’in hala ciddi bir izleyici kitlesi bulunuyor. Dizinin 56. bölümü ise 12 Ekim Cuma günü izleyicilerle buluşacak. 56. bölümden ilk görüntüler yayınlandı.

Videodan 56. bölüm fragmanını izleyebilirsiniz.

Fragmanda dikkat çeken detay Halil Halid karakteriyle Gürkan Uygun’un dizide artık ipleri eline aldığı gözüküyor. Uygun’un gelişi ile Payitaht Abdülhamid dizisinde aksiyon sahneleri bir hayli arttı. Anlaşılan 3. sezonun baskın karakteri Halil Halid olacak ve Gürkan Uygun, diziyi sırtlayan oyuncu konumuna yükselecek. Fragmanda ayrıca Osmanlı İmparatorluğu’nu içte ve dışta yıkmaya çalışanlarla ilgili gelişmelerin de artacağına yönelik işaretler var.

Payitaht Abdülhamid’in oyuncu kadrosunda; Bülent İnal, Özlem Conker, Bahadır Yenişehirlioğlu, Selen Öztürk, Hakan Boyav, Can Sipahi, İlker Kızmaz, Kaan Turgut, Duygu Gürcan ve Emel Dede, Gürkan Uygun, Sedef Avcı, Güven Kıraç, Hakan Yufkacıgil, Başak Daşman, Suavi Eren, Berke Üzrek ve Alay Cihan yer alıyor.