Ana sayfa Dizi Fragmanları Payitaht Abdülhamid 82. bölüm 2. fragmanı izle! Abdülhamid köşeye mi sıkışacak?

Payitaht Abdülhamid 82. bölüm 2. fragmanı izle! Abdülhamid köşeye mi sıkışacak?

tarafından ker_def

Cuma akşamları TRT1 ekranında yayınlanan Payitaht Abdülhamid dizisinde Bülent İnal’ın canlandırdığı Abdülhamid ile Gürkan Uygun’un canlandırdığı Halil Halid karakterlerinin zorlu mücadelesi yeni bölüme damgasını vuracak. Hem Abdülhamid kendini çok zor bir durumda bulacak hem de Halil Halid, en yakınındaki birinin ihanetine uğrayacak.

Televizyon Gazetesi Detay – Payitaht Abdülhamid dizisinin 82. yeni bölümü izleyicilerle 12 Nisan Cuma akşamı TRT1 ekranında buluşacak. Es Filmin yapımcılığını üstlendiği dizide Bülent İnal, Özlem Conker, Can Sipahi, İlker Kızmaz, Duygu Gürcan, Hakan Boyav, Selen Öztürk, Gurkan Uygun, Başak Daşman, Sedef Avcı, Güven Kıraç gibi önemli isimler yer almakta. İlgiyle izlenen dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağına ilişkin detaylar ortaya çıktı.

Payitaht Abdülhamid’in 82. bölümünde neler olacak? Abdülhamid’in sabrı taşmış ve Fuat hainine hak ettiği cezayı kesmiştir. Şimdi karşısında düşmanlıklarını ona açıkça ilan eden Rothshild ve Sabahattin vardır. Sabahattin tüm gücü ve hırsıyla Paris’te toplanacak Jön Türk kongresi için çalışmaktadır. Ancak önüne bir engel çıkar. Rotshsild’in bu engeli halletmesini bekler.

Rothshsild, Abdülhamid’i köşeye sıkıştırdığından çok emindir. Ancak Abdülhamid’in ise başka bir planı vardır. Halil Halid ve ekibi Jorris’in Payitaht’taki heroin ağını koparmak ve Cezzar’ın kanını yerde bırakmamak için harekete geçerler. Jorris truva atı gibi Halil Halidlerin arasına soktuğu oğluyla onlara tuzak kurarken, Halil Halidler de onları kendi tuzaklarına çekerler. Silahlar çekilir! Tatar, Cezzar’ın intikamını alırken, Halil Halid hiç beklemediği yerden, namlunun ucunda bulur kendini.

Seniha, Bidar’a Şivenaz hakkındaki tüm gerçeği söyleyecekken başına gelen beklenmedik bir olay herkesi çok üzecektir. Bu arada, Seniha’nın zehirlendiği ve bunu yapan kişinin Bidar’ı kaçırdığı ve Yahudi bağlantısı da deşifre olur.

Nihayet ortaya çıkan haremdeki bu yılan, yaptıklarının bedelini canıyla mı ödeyecek? Halil Halid bu kez, düştüğü büyük tuzaktan kurtarabilecek mi? Abdülhamid, Mahmut Paşa’nın da yardımıyla Rothshild ve Sabahattin’e nasıl büyük bir ders verecek? Tüm bu soruların cevabı Payitaht Abdülhamid’de!