Ana sayfa Dizi Fragmanları Payitaht Abdülhamid; ‘Bin canım olsa da devlete feda ederim’ (90. bölüm 2. fragmanı izle)

Payitaht Abdülhamid; ‘Bin canım olsa da devlete feda ederim’ (90. bölüm 2. fragmanı izle)

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yapımcılığını ES Film’in üstlendiği, “Payitaht Abdülhamid” dizisi geçtiğimiz Cuma günü 4.sezonuna başlamıştı. 89.bölümü ile 4.sezonun startını veren dizinin reytinglerinin iyi gelmesi de bir hayli sevindirici olmuştu. Payitaht Abdülhamid, yenilenen hikayesi ve kadrosuna eklenen yeni karakterler ile yoluculuğuna bu sezon da güçlü şekilde devam edeceğinin mesajını verdi.

Bülent İnal, Özlem Conker, Hakan Boyav, Selen Öztürk, Ezgi Eyüboğlu, Can Sipahi, Gürkan Uygun, Sedef Avcı, Güven Kıraç, Başak Daşman gibi önemli isimler dizinin kadrosunda bulunuyor. Dizi 4. sezona da büyük bir iddia ile başlamış oldu. TRT1 ekranında 27 Eylül Cuma saat 20.00’de yayınlanacak olan Payitaht Abdülhamid’in 90. yeni bölümü meraka ve heyecanla bekleniyor. Dizinin 90. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Videodan detayları izleyebilirsiniz:

Fragmanda Abdülhamid, “Devletler alakalarını silahlanlanmaya çevirmişken, biz boş duramayız.Eğer o fuarı payitahtta yapabilirsek, tüm bilgiye sahip olacağız” diyerek hedefini açıklıyor.Şahzade ise kayboluyor.Dizide yine aksiyon sahneleri bir hayli fazla olacak. Abdülhamid’in “Bin canım olsa binini de bu devlete kurban veririm.Tereddüt dahi etmem” sözü ise büyük anlam taşıyor.