Ana sayfa Dizi Haberleri Payitaht Abdülhamid dizisine 3 usta oyuncu katıldı, şimdi İstanbullu Gelin dizisi düşünsün!

Payitaht Abdülhamid dizisine 3 usta oyuncu katıldı, şimdi İstanbullu Gelin dizisi düşünsün!

tarafından ker_def
Payitaht Abdülhamid dizisine 3 usta oyuncu katıldı, şimdi İstanbullu Gelin dizisi düşünsün! 7
Televizyon Gazetesi Analiz

Payitaht Abdülhamid kadrosuna üç bomba isim!

Cuma akşamları TRT 1 ekranlarında izleyenlerle buluşan Payitaht Abdülhamid diziyi yeni oyuncularla daha da güçlendi.

TRT’nin dizisinin kadrosuna üç önemli isim katıldı. Yeni katılan karakterler ile birlikte dizi iddiasını sürdürdü.

Arka Sokaklar İstanbullu Gelin, Aşk ve Mavi ile reyting mücadelesi veren Payitaht Abdülhamid, özellikle AB grubu izleyicilerin en sevdiği diziler arasında yer alıyor. İstanbullu Gelin’in ardından genellikle AB grubunda ikincilik elde eden dizi için bu sonuç önemli bir başarı…

Dizi 3 yeni karakterin katılmasının ardından daha da çok dikkat çekecektir. Reytinglerde İstanbullu Gelin’i geçebilir mi bunu zaman gösterecek… Zira diziye katılan yeni karakterler ve hikayenin derinlemesini sağlar ise dizinin İstanbullu Gelin’i tahtında etme iddiasını sergilemesi düşünülebilir… Tabii ki Cuma akşamları için tüm kişiler kategorisinde Arka Sokaklar dizisinden birinciliği almak mümkün değil. Aşk ve Mavi dizisi de tüm kişilerin en etkili ikinci dizisi konumunda.

Yapımcılığını ES Film’in üstlendiği  sevilen dönem dizisi Payitaht Abdülhamid’in yeni karakterleri bu hafta diziye katılacak.

Yönetmenliğini Emre Konuk’un yaptığı ve 40. bölüm itibariyle ekranların sevilen, beğenilen, ünlü isimlerinden Nur Fettahoğlu, Erkan Avcı ve Buse Varol’un da yer alacağı dizi, yeni bölümlerinde merak uyandıran sürprizlerle dolu, heyecanlı serüvenine devam edecek.

Peki bu 3 ünlü isim dizide hangi karakterlere hayat verecekler?

(devamı için sonraki sayfa linkini tıklayınız)