Ana sayfa Dizi Fragmanları Payitaht Abdülhamid dizisinde cinayetin detayları büyük sürpriz

Payitaht Abdülhamid dizisinde cinayetin detayları büyük sürpriz

tarafından ker_def

Cuma akşamları TRT1 ekranında 5.sezonu devam etmekte olan Payitaht Abdülhamid dizisinin 141. yeni bölümü öncesinde neler yaşanacağı merakla bekleniyor… Dizi hayranları yeni bölümde yaşanacaklarla ilgili detayları bekliyordu… O detaylar geldi… Hadiselerin ardındaki sır kim? İşte bu soru soruluyor

TRT1 ekranlarında yayınlanan cuma akşamları izleyenlerini ekran başına kilitleyen dönem dizisi Payitaht Abdülhamid, yüz kırk birinci bölümüyle ekranlara geliyor. Her bölümü merakla ve heyecanla beklenen dizinin bu hafta yayınlanacak olan yeni bölümünde neler olacak? İşte tüm detaylar:

Selim Paşa ismini yeniden duyan Abdülhamid, hadiselerin ardındaki sırları bir kez daha çözmeye çalışır. Sultanın İstanbul’a davet ettiği hukukçu Martin Efendi öldürülür. Cinayetin detayını öğrenen Abdülhamid’i bir sürpriz beklemektedir.

Saliha Aliye’nin gerçek yüzünü ortaya çıkartacağını zannederken Aliye’nin tuzağına düşer. Naime’nin gelini olacağına inan Sabuha soluğu sarayda alır. İstediğini elde eden Aliye için artık tek engel ablası Fatma’dır.

Bülent İnal’ın başrolünde yer aldığı Payitaht Abdülhamid, yeni bölümüyle 5 Mart Cuma saat 20:00’de, TRT1’de