Ana sayfa Dizi Haberleri Payitaht Abdülhamid dizisinde sürprizler üst üste geliyor!

Payitaht Abdülhamid dizisinde sürprizler üst üste geliyor!

tarafından ker_def

Payitaht Abdülhamid dizisinde sezon finali  çekimleri tamamlandı! TRT1’in sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid’in 4. sezonu pandemi nedeniyle bir süre ara vermişti. Ancak normalleşme süreci ile birlikte dizinin çekimleri yeniden başladı ve sezon finali dahil bölümler tamamlandı. Oyuncular da tatile çıktı.

TRT 1’in, dört sezondur ekrana gelen sevilen dönem dizisi ‘Payitaht Abdülhamid’in pandemi süreci boyunca, sağlık önlemleri nedeniyle ara verdiği çekimleri, 1 Haziran itibariyle başlayan normalleşme süreci ile yeniden başlamıştı.

Payitaht Abdülhamid dizisinde sürprizler üst üste geliyor! 9

Başrolünde Bülent İnal’ın rol aldığı Payitaht Abdülhamid dizi ekibi, corona virüs salgını sebebiyle 116. Bölümünde çekimlerine ara vermişti. Ancak, kısıtlamanın kalkmasıyla birlikte gelen normalleşme sürecinde, TRT’nin yayınlamış olduğu Kurallar Kılavuzuna da uyularak, sezon finali dahil kalan bölümlerin çekimleri de tamamlanmış oldu.

Payitaht Abdülhamid dizisinde sürprizler üst üste geliyor! 10

Böylece, sezon finali bölümlerini tamamlayan dizi ekibi, çekimlerin ardından kısa bir tatil sonrasında “sürprizlerle dolu” beşinci sezon hazırlıklarına başlayacak.

Payitaht Abdülhamid dizisinde sürprizler üst üste geliyor! 11

4. sezondan kalan bölümlerin ne zaman yayınlanacağı ise henüz açıklanmadı. İzleyiciler merakla yeni bölümlerin yayınlanmasını bekliyor.