Ana sayfa Sosyal Medya Payitaht Abdülhamid final mi yapacak? Bülent İnal’a iltifatlar yağdı!

Payitaht Abdülhamid final mi yapacak? Bülent İnal’a iltifatlar yağdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Bülent İnal, rollerine kendisini veren ve elinden geldiğince de en iyi şekilde canlandırmaya çalışan bir isim… Ancak İnal, rolüne kendisini pek kaptıran birisi de değil. Payitaht Abdülhamid dizisinde 5 sezondur Abdülhamid karakterine hayat veren oyuncu, bir röportajında kendisini rolüne kaptıran oyuncuların profesyonelliğini sorgulamış ve özel hayatında rolünden hiçbir iz olmadığını anlatmıştı.

Payitaht Abdülhamid dizisi çok güçlü reytingler elde edemese bile yine de hatırı sayılır bir izleyici kitlesi tarafından takip ediliyor. Cuma akşamları TRT1’de yayınlanan dizide hikayenin sonuna doğru gidilmesi ise izleyicide, bu sezon final olacağı yönünde bir hissiyat oluşturdu. “Payitaht Abdülhamid final yapmasın, dizimiz devam etsin” diye yorumlar bırakan izleyiciler Bülent İnal’a da övgü üstüne övgü yaptı.

Payitaht Abdülhamid’in bir sahnesinde yer alan “Ya devlet başa, ya kuzgun leşe” şeklindeki ifadeyi instagram hesabından yayınlayan Bülent İnal’a takipçilerinden büyük bir sevgi gösterisi vardı.

Ünlü oyuncunun rolünü çok iyi canlandırdığı belirten takipçiler, övgü dolu ifadeler kullandı. Bir izleyici, “Bu rol ile o kadar bütünleştiniz ki evde çocuklar Abdülhamid Hanı siz zannediyorlar” diye yorum yaptı.

Payitaht Abdülhamid final mi yapacak? Bülent İnal'a iltifatlar yağdı! 7

Karakteri çok başarılı şekilde yansıttığını ifade eden bir başka dizi hayranı ise şu mesajıyla dikkat çekti: “Bülent bey, Abdülhamid karakterini o kadar güzel yansıtıyor o kadar güzel yaşıyorsunuz ki bazen izlerken karşımızda gerçek hakanımız var sanıyoruz. Mükemmel bir oyuncusunuz sizi takdir etmemek elde değil…”