Ana sayfa Dizi Haberleri Payitaht Abdülhamid iyi başladı ama bir ayrılık izleyiciyi derinden sarstı!

Payitaht Abdülhamid iyi başladı ama bir ayrılık izleyiciyi derinden sarstı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Payitaht Abdülhamid dizisinin 5. sezonu başladı. 120. bölümü 9 Ekim Cuma akşamı yayınlanan dizinin kadrosu hem güçlendirildi hem de hikaye noktasında pandemi sürecinde daha çok düşünülme fırsatı elde edildi.

Beşinci sezona çok iyi başlayan dizinin hayranları, “Muhteşem bir bölümdü” diyerek sosyal medyada yorumlarda bulundu. Yeni oyuncular ve karakterler de yavaş yavaş izleyiciler tarafından tanınmaya başlandı.

Birçok Payitaht Abdülhamid hayranı göz yaşı da döktüğü bir 120. bölümden sonra 16 Ekim Cuma akşamı yayınlanacak olan yeni bölümü merakla bekliyor. Bülent İnal’ın etkileyici oyunculuğuna övgülerde bulunan dizi hayranları, bir karakterin ise yokluğuna üzüldü.

Bilindiği üzere Gürkan Uygun, Halil Halid isimli karakter ile Payitaht Abdülhamid’de rol almıştı. Ancak oyuncu, yeni başlayan Uyanış Büyük Selçuklu dizisine Hassan Sabbah rolü ile geçiş yaptı.

Payitaht Abdülhamid iyi başladı ama bir ayrılık izleyiciyi derinden sarstı! 7

Gürkan Uygun’un Halil Halit karakteri ile diziye geri dönmesini isteyen izleyiciler, “Payitaht Abdülhamid’de Halil Halit devam etsin” diye yorumlarda bulundu.

Gürkan Uygun’un diziden ayrılıp ayrılmadığı net olmasa da aynı kanalda iki farklı rolde yer alması pek de iyi imaj vermeyecektir.

İşte Payitaht Abdülhamid dizisinin 121. bölümünden ilk görüntüler: