Ana sayfa Dizi Haberleri Payitaht Abdülhamid’in Efsun’u Nur Fettahoğlu’nun gözü başka dizilerde!

Payitaht Abdülhamid’in Efsun’u Nur Fettahoğlu’nun gözü başka dizilerde!

tarafından zk zk
Aşk-ı Memnu dizisindeki rolüyle ekranda büyük çıkış yakalayan Nur Fettahoğlu, kızı Elisa’nın doğumuyla ara verdiği setlere geri döndü.

Önce Fi dizisinde kısa bir rolde yer alan Fettahoğlu, bu kez TRT1’de yayınlanan Payitaht Abdülhamid’le ekrana döndü. Sabah Gazetesi’nden Funda Karayel ile bir röportaj gerçekleştiren Fettahoğlu, sürekli dönem dizilerinde olmaktan sıkılmış.

Artık yeni ve farklı bir karakter oynamak istiyor. Ünlü oyuncu, “Dönem işini çok seviyorum ama büyük konuşmayayım, herhalde bu dizi son dönem işim olur. Artık günümüze dönmek istiyorum. Sultanlıktan, prenseslikten çıkıp böyle cıvıl cıvıl bir karakteri canlandırmak istiyorum” ifadesini kullanıyor.

Payitaht Abdülhamid'in Efsun'u Nur Fettahoğlu'nun gözü başka dizilerde! 8

‘Payitaht: Abdülhamid’ dizisinde Abhazya Prensesi Efsun’u canlandıran Nur Fettahoğlu, Fi dizindeki Billur rolünü de başka bir yere koyuyor.

Fettahoğlu, oynadığı ve en sevdiği karakterleri ise şöyle anlatıyor: “‘Fi’nin devamı ‘Çi’de canlandırdığım ‘Billur’u çok sevdim. Çok özgür oynayabileceğim bir alandı. Tarihi işlerde maalesef sabit kalıyorsunuz, belli kodların dışına çıkamıyorsunuz. ‘Billur’ bambaşka bir karakterdi, o yüzden orada istediğim gibi oynadım. Aşkla yaptığım işlerin birinci sırasında o karakter var, diğeri de ‘Hayat Yolunda’daki ‘Şafak’tı.

Payitaht Abdülhamid'in Efsun'u Nur Fettahoğlu'nun gözü başka dizilerde! 9
Ondan sonra da ‘Filinta’daki ‘Süreyya’ geliyor. ‘Filinta’ da dönem işiydi ama fantastik olduğu için özgür olduğum bir alandı.

Fi’de Can Manay’ın sevgilisi olduktan sonra yüzü yakılan ve psikolojisi bozulan Billur karakterini oynayan Nur Fettahoğlu, böyle bir ruh halinden çıkmasının zor olduğunu ve belli bir zaman aldığını da itiraf ediyor. “