Ana sayfa Sosyal Medya Payitaht Abdülhamid’in kadrosuna katılan Vildan Atasever’den bir dizi müjdesi daha

Payitaht Abdülhamid’in kadrosuna katılan Vildan Atasever’den bir dizi müjdesi daha

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Vildan Atesever, ekranlara son olarak TRT1’de yayınlanan Tek Yürek dizisi ile gelmişti. Dizide İlknur karakterine hayat veren oyuncu Tayanç Ayaydın ve Hilmi Cem İntepe ile başrolü paylaşmıştı. Tek Yürek 22. bölümüyle birlikte 25 Temmuz 2019 tarihinde ekrana veda etmişti. Vildan Atasever’in yeni sezonda bir başka dizide oynayıp oynamayacağı ise merak konusuydu.

Ünlü oyuncu, bir yıldan fazla bir zamandır dizilerde yoktu. Geçtiğimiz hafta oyuncunun Payitaht Abdülhamid dizisinde rol alacağı öğrenildi. Dizinin 5. sezonunda katılan oyunculara Vildan Atasever de eklendi. Es Filmin’in yapımcılığını üstlendiği ve Bülent İnal’ın başrolünde oynadığı dizide Atasever’in rolü de merakla bekleniyor.

Cuma akşamları TRT1’de yayınlanan dizinin ardından Vildan Atasever’den bir dizi müjdesi daha geldi. Bir yıldır ekranda olmayan oyuncu Payitaht Abdülhamid ile birlikte bir de dijital platform için çekilecek bir başka projede rol alacak.

Vildan Atasever, BluTV’de yayınlanacak olan Bonkis isimli dizinin kadrosunda yer alıyor. Dizide ayrıca Burak Sevinç, Lale Mansur, Cem Emüler, Serhat Parıl, Sedat Mert, Nihan Aker, Sergen Deveci, Mehmet Can Mincinözlü, Öykü Naz Altay, Atakan Yılmaz da oynuyor.

2021 yılında yayınlanacak olan dizinin çekimlerinin Kasım ayında başlayacağı ifade edilmişti. Oyuncu, çekimlerin başlamasının ardından yaptığı bir paylaşımla yeni dizisini de duyurmuş oldu.

İşte o paylaşım:

@bonkisdizi ???? @blutv

Payitaht Abdülhamid'in kadrosuna katılan Vildan Atasever'den bir dizi müjdesi daha 7